Başbakan esnafı böyle teselli etti! « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 05:02

Başbakan esnafı böyle teselli etti!

Başbakan Binali Yıldırım, dün Veznecilerde saldırının gerçekleştirildiği bölgeye gitti,esnafla tek tek ilgilenerek onları teselli etti.

reklam
Başbakan esnafı böyle teselli etti!
Son Güncelleme :

08 Haziran 2016 - 16:25

184 views

Başbakan Binali Yıldırım, 6 polis memurunun şehit olmasına, 5 sivilin de hayatını kaybetmesine neden olan Vezneciler’deki çevik kuvvet aracının hedef alındığı terör saldırısının gerçekleştirildiği alanda incelemelerde bulundu. Başbakan Yıldırım’ın gelişi nedeniyle bölgede yoğun güvenlik önlemi alındı. 

ESNAFI TESELLİ ETTİ

Burada yetkililerden bilgi alan Yıldırım, bölgedeki esnafı da ziyaret etti. Başbakan Yıldırım, “Giden can geri gelmez, başka her şey yapılır” diyerek esnafı teselli etmeye çalıştı.

Esnafı tek tek ziyaret eden Binali Yıldırım, daha sonra patlamada hasar gören Şehzade Camii’ne geldi. Yıldırım, incelemelerinin ardından kendisini bekleyen bazı ülkelerin konsoloslarının taziyelerini kabul etti. Başbakan Yıldırım, daha sonra Beyazıt Polis Merkezi’ne geçti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.