ANTAKYA BELEDİYESİ MÜBAREK RAMAZAN AYI BOYUNCA CAMİLERDE TEMİZLİK HİZMETİNE DEVAM EDİYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 03:28

ANTAKYA BELEDİYESİ MÜBAREK RAMAZAN AYI BOYUNCA CAMİLERDE TEMİZLİK HİZMETİNE DEVAM EDİYOR

reklam
ANTAKYA BELEDİYESİ MÜBAREK RAMAZAN AYI BOYUNCA  CAMİLERDE TEMİZLİK HİZMETİNE DEVAM EDİYOR
Son Güncelleme :

07 Mayıs 2019 - 15:41

289 views

ANTAKYA BELEDİYESİ MÜBAREK RAMAZAN AYI BOYUNCA

CAMİLERDE TEMİZLİK HİZMETİNE DEVAM EDİYOR

 

Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı İbadethane Temizliği ekipleri mübarek Ramazan ayı boyunca, vatandaşlarımızın tertemiz alanlarda ibadetlerini yapmaları amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı İbadethane Temizliği ekipleri ilçemizde bulunan tüm camilerde ve kuran kurslarında temizlik hizmeti gerçekleştiriyor.

Açıklamaya göre yürütülen hizmet kapsamında son olarak Fatih Camii, Miraç Camii, Sabuncu Camii, 500 Konutlar Camii, Mustafa Dağlı Camii, Türkeş Camii, Toki Şeyhoğlu Camii, Ayşe Ana Camii, Yeni Camii, Zülfikar Camii ve Hatice Ana Camii’de kapsamlı temizlik ve halı yıkama çalışmaları gerçekleştirildi.

Her zaman olduğu gibi mübarek Ramazan ayı içerisinde de vatandaşların tertemiz ortamlarda ve huzur içerisinde ibadetlerini gerçekleştirmeleri amacıyla, Antakya Belediyesi ekiplerinin hizmetlerine hız kesmeden devam edeceği bildirildi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.