ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANI İZZETTİN YILMAZGÖREVE YENİ SEÇİLEN MAHALLE MUHTARLARINA TEBRİK ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 11:15

reklam

 ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANI İZZETTİN YILMAZGÖREVE YENİ SEÇİLEN MAHALLE MUHTARLARINA TEBRİK ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

 ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANI İZZETTİN YILMAZGÖREVE YENİ SEÇİLEN MAHALLE MUHTARLARINA TEBRİK ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Son Güncelleme :

15 Nisan 2019 - 11:09

175 views

ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANI İZZETTİN YILMAZGÖREVE YENİ SEÇİLEN MAHALLE MUHTARLARINA TEBRİK ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, yerel seçimler sonrasında göreve başlayan mahalle muhtarlarını ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dileğinde bulunuyor.

Ziyaretlerde Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın yanı sıra AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, AK Parti Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen, AK Parti Kadın Kolları Antakya İlçe Başkanı Sabriye Güçlü, AK Parti Antakya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya, mahalle muhtarları, azaları ve mahalle sakinleri yer aldı.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ziyaret programı kapsamında Kuruyer Mahalle Muhtarı Yusuf Karadeniz, Gökçegöz Mahalle Muhtarı Mustafa Karakuş, Mansurlu Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Karaoğlan, Açıkdere Mahalle Muhtarı Hilmi Turan’ı ayrı ayrı ziyaret ederek tebriklerini sundu.

Başkan Yılmaz Kuruyer Mahallesi ziyaretinde yapmış olduğu konuşmada şu görüşlere yer verdi; “ Öncelikle yerel seçimlerde bize verdiğiniz destekten ötürü AK Parti teşkilatları Cumhur İttifakı olarak sizlere şükranlarımızı sunuyoruz. Muhtarımıza da size de hayırlı olsun. İnşallah hep beraber hayırlı görevler yapacağız. Bu süreçte hizmetlerimiz konusunda biraz sabırlı olmanızı sizden rica edeceğiz. Belediyemizin bazı eksiklikleri var. Sabredersek istediğimiz hizmetlerin hepsi olacak inşallah. Ben çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.”

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ise konuşmasında; “ Elhamdülillah artık Başkanımız diyoruz. Bir önceki geldiğimizde Başkan Adayımız diye hitap ediyorduk ama artık çok şükür Allah’ın izni sizlerin destekleri ile hamd olsun Başkanımızı o mevkiye o koltuğa oturtmak nasip oldu. Bugünden sonra da inşallah sizlerle birlikte istişare etmek suretiyle ne eksiğiniz, ne ihtiyacınız varsa mahallemize değerli muhtarımızla birlikte, başkanımızla birlikte çok güzel hizmetler çıkaracağımızdan hiç şüphemiz yok. Muhtarımız zaten mahallemizin hem babası, hem abisi, hem muhtarı. Kendisinden de sizlerden de Allah razı olsun. Ben gerek ilçe başkanlarım adına, gerek teşkilattaki arkadaşlarımız adına, gerek değerli başkanımız adına şunu söyleyebilirim ki bizler her zaman sizlerin yanındayız. Her zaman bizlere ulaşabilirsiniz. Teşkilatlarımız da ben de başkanımız da daima sizlerin emrinizdeyiz. Allah sizleri de başımızdan eksik etmesin. Birliğimizi beraberliğimizi kardeşliğimizi daim kılsın inşallah.”

Konuşmaların ardından AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, AK Parti Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen, AK Parti Kadın Kolları Antakya İlçe Başkanı Sabriye Güçlü, AK Parti Antakya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya gerçekleşen ziyaretlerde görevlerine yeni başlayan muhtarlara plaket ve Türk Bayrağına sarılı Kuran-ı Kerim hediye ettiler.

 

ANTAKYA BELEDİYE MECLİSİ 15 NİSAN PAZARTESİ SAAT 10.00’DA TOPLANIYOR

 

Antakya Belediye Meclisi 15 Nisan 2019 Pazartesi günü saat 10.00’da Atatürk Caddesi Mahfel Meclis Salonunda Nisan ayı olağan toplantısının 2. oturumunu gerçekleştirmek üzere bir araya geliyor.

Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre belediye meclisi Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz başkanlığında, 10 Nisan 2019 gün ve 01 sayılı birleşime ait tutanak özetinin okunup oylanmasının ardından aşağıdaki maddeleri görüşerek karara bağlayacak.

  • İhtisas Komisyonlarına Üye Seçimi

Ayrıca 5393 sayılı kanunun 55. Maddesi uyarınca belediyenin 2018 yılı gelir ve giderlerine ait denetim komisyonu raporu meclisin bilgisine sunulacak.

 

BAŞKAN YILMAZ, 3. HATAY YAPI İNŞAAT GAYRİMENKUL FUARI’NI ZİYARET ETTİ

 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, bu yıl 3.’sü düzenlenen Hatay Yapı İnşaat Gayrimenkul Fuarı’nı ziyaret etti. Açılışı 10 Nisan Çarşamba günü gerçekleşen fuara katılan Başkan Yılmaz’ın yanı sıra;  AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, AK Parti İl Başkanı Mehmet Yanmaz, AK Parti Antakya İlçe Başkanımız Emrullah Gülen ve teşkilat üyeleri katılım gösterdi. Fuardaki standları ziyaret eden Başkan Yılmaz, firma ve esnaf temsilcilerine ‘hayırlı işler, bol kazançlar’ dileğinde bulundu.  Başkan Yılmaz, ayrıca Antakya Belediyesi’nin standını da ziyaret ederek burada vatandaşlarla bir araya geldi, sohbet etti.Fuar ziyareti sırasında Başkan Yılmaz ziyaretçilerle günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

 

DOĞA DOSTU, ÇEVREYE SAYGILI, TEMİZLİK ARACI

Antakya Belediyesi, araç filosu bünyesine doğa dostu, çevreye saygılı yeni bir Lityum Pilli Sıfır Emisyonlu (elektrikli) temizlik makinesi dâhil etti.

Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada, elektrikle çalışan, çevreye saygılı, doğa dostu yeni aracın hacmi gereği dar caddelerde, kaldırımların ve yol kenarlarının temizlenmesinde önemli bir verim kaynağı oluşturacağı belirtildi. Çevre dostu elektrikli süpürme aracının, tozlanmayı engelleyen kendi su püskürtücüsü olan hidrolik sistemli, 2 adet sabit, 2 adet hareketli fırçalı vakum sistemi, 300 litre hazneli su deposu ve 1.7 metreküp çöp haznesiyle sokaklarda rüzgârla savrulan yaprakları ve çöpleri temizleme özelliğinin yanı sıra yaz aylarında açık alanları temiz ve düzenli bir ortam oluşturulmasına imkân sağlayacağı ifade edildi.

Açıklamada ayrıca yeni temizlik aracının Uzun Çarşı, Kurtuluş Caddesi, Eski Antakya sokakları ve parklarda temizlik faaliyetleri yapabilme kabiliyetine sahip olduğu vurgulandı.

BAŞKAN YILMAZ ŞEHİTLER HAFTASI MÜNASEBETİYLE MESAJ YAYINLADI

“TÜM AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET, MİNNET VE ŞÜKRANLA YAD EDİYORUM.”

 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 14-20 Nisan Şehitler Haftası nedeniyle yayınladığı mesajda, “Vatanımızı, istiklalimizi ve bayrağımızı sarsılmaz imanları ile eşsiz cesaretlerine borçlu olduğumuz aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” dedi.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz; 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Yılmaz mesajında, “Vatanımızı, istiklalimizi ve bayrağımızı sarsılmaz imanları ve eşsiz cesaretlerine borçlu olduğumuz aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bizlere vatan ve din mirasını bırakmak için toprağa düşmüş şehitlerimize olan minnet borcumuz bir ömür boyu tükenmez. Bu vatan ve al bayrak için gözünü kırpmadan canını veren aziz şehitlerimizi bir kere daha saygıyla anıyoruz. Gözlerini kırpmadan ölüme giden, kanlarıyla bayrağımıza al rengini veren şehitlerimiz bize geride bu cennet vatanı bıraktılar. Ruhları şad, mekânları cennet olsun” ifadelerini kullandı.

“Şehit, Allah rızası için, din, vatan, millet uğruna canını veren Müslüman kişiye denir. Şehitlik, İslam dininde peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebedir” diyen Başkan Yılmaz, “Türk Milleti için bu mertebeye ulaşmak, vatanı ve milleti için canını vermek şereflerin en büyüğüdür. Bu toprakların her karışı şehit kanlarıyla sulanmıştır. Aziz şehitlerimiz Ülkemizin bugünlere ulaşması için sayısız zorluklara göğüs germiştir Milletimizin her ferdi, şehitlerimizin bıraktığı emanetin değerinin şuuru içindedir. Milletçe, şehitlerimizin bize bıraktığı mukaddes emaneti, her geçen gün aynı şuur ve inançla daha da yükseklere taşıyacağız. Zafere ulaşarak vatanı ve bayrağı için şehit olan, bugün bizlerin bağımsız bir ülkede yaşamamızı sağlayan, tüm şehitlerimizi minnetle anıyor Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum” sözlerini kaydetti.

 

BAŞKAN YILMAZ’DAN TURİZM HAFTASI KUTLAMA MESAJI

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, her yıl 15 – 22 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Turizm Haftası  ‘münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Yılmaz, kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi; “Antakya’nın her köşesinde tarihin, doğanın ve insanımızın zenginliği vardır. Bu kapsamda Antakya’da turizmle ilgili projelerimizin hayata geçmesi, bu sektördeki payını daha da fazla artırma yönünde büyük katkı sunmayı hedefliyoruz.

Turizm, iş istihdamı ve kazandırdığı ekonomik gelirleri ile ülkelerin gelişmesini ve kalkınmasını sağlayan sektörlerin başında yer almaktadır. Turizm, ülke ekonomisine yaptığı katkının yanı sıra, insanların ve toplumların birbirini tanımasında, kaynaşmasında ve evrensel anlamda barışın sağlanmasında da önemli bir araçtır.

Zengin kültürel varlıkları, eşsiz doğası, köklü geçmişe sahip kültür ve sanat yapısı ile turizmin her çeşidine imkan sağlayan ülkemizde, turizm bilincini geliştirmek ve farkındalığı arttırmak amacıyla her yıl 15 – 22 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Turizm Haftası’nın turizm alanında edindiğimiz yerin sağlamlaştırılmasına ve daha ileriye götürülmesine katkı sağlamasını diliyorum.

Bu duygu ve düşünceler ile başta Antakyamızın ve Hatayımızın, ülkemizin, şehirlerimizin, kültürümüzün kalkınması konusunda hizmet veren tüm turizm sektörü çalışanlarının Turizm Haftası’nı kutluyorum.” (Haber Merkezi)

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.