AK Parti’den Aziz Yılmaz’a ziyaret « Hatay Yeni Haber Gazetesi

6 Mayıs 2024 - 04:01

AK Parti’den Aziz Yılmaz’a ziyaret

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve beraberindeki heyet Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz’a tebrik ziyaretinde bulundu.

reklam
AK Parti’den Aziz Yılmaz’a ziyaret
Son Güncelleme :

21 Şubat 2022 - 23:04

144 views

AK Parti’den Aziz Yılmaz’a ziyaret

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve beraberindeki heyet Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz’a tebrik ziyaretinde bulundu.


Ziyarette AK Parti Hatay Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Abdulkadir Özel, İl Başkanı Adem Yeşildal, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Fatih Yüksel, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya yer aldı. AK Parti heyetini Başkan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
ÖZEL: GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLİYORUM
Tebrik ziyaretinde konuşan Milletvekili Özel; “Hatay’da şoför camiası oldukça büyük bir aile. Bu ailede geçmiş dönemde hakkıyla başkanlık görevini yerine getirdiniz. Şoför esnafının size olan güveni, görevinizi sevgiyle yapmanızdan ve işinizi namus bilinciyle yapmanızdan dolayıdır. Geçmişten aldığınız güç ve İzzettin Yılmaz gibi önemli bir isimden edindiğiniz tecrübeler ışığında Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı görevini hakkıyla sürdüreceğinize ve şoför camiasının sorunlarını da çözebileceğinize inanıyor, görevinizde size ve yönetiminize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.


YEŞİLDAL: YILMAZ HATAY İÇİN BÜYÜK ŞANS
AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal da Başkan Aziz Fatih Yılmaz hakkında övgü dolu ifadeler kullandı. Yeşildal; “Hatay’da şoför camiasının daha güçlü şekilde temsili için canla başla çalışan Aziz Yılmaz kardeşimiz görevini severek yapmaktadır. Bu anlamda kendisi hem şoför camiası için, hem de Hatay için büyük bir şanstır. Umut ediyorum ki yapılacak düzenlemeler ile şoför esnafımızın da yüzü gülecek, kur artışı kontrol altına alınarak, gerek yakıt, gerekse de yedek parça fiyatlarının düşmesi sağlanacaktır. Şoför esnafımızın bir diğer sorunu olan yollar ile ilgili de gerek hükumetimiz, gerekse de ilçe belediye başkanlarımız sorumluluğunun daha fazlasını yapıyorlar ve yapmaya da hazırlar. Bu anlamda sorunların akılcı çözümü için başkanlığa yeniden aday olan ve büyük bir teveccühle başkan seçilen Aziz Fatih Yılmaz’a tebriklerimi iletiyor, yönetim kuruluyla başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

reklam


Başkan Aziz Fatih Yılmaz da AK Parti heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Haber: Levent AŞKAR

REKLAM

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.