Demre’de hortumun seraları yerle bir ettiği anlar kamerada « Hatay Yeni Haber Gazetesi

22 Nisan 2026 - 07:28

Demre’de hortumun seraları yerle bir ettiği anlar kamerada

ANTALYA’NIN DEMRE İLÇESİNDE HORTUM ELEKTRİK DİREKLERİNİ YIKTI, NAYLON SERALARI YERLE BİR ETTİ. O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIRKEN, NAYLONLARI SÖKÜLEN SERADAKİ İNCE BİR DİREĞE BAĞLI TÜRK BAYRAĞI İSE ZARAR GÖRMEDİ.

Demre’de hortumun seraları yerle bir ettiği anlar kamerada
Son Güncelleme :

06 Mart 2024 - 10:25

95 views
reklam

Antalya’nın Demre ilçesinde hortum elektrik direklerini yıktı, naylon seraları yerle bir etti. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, naylonları sökülen seradaki ince bir direğe bağlı Türk bayrağı ise zarar görmedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün turuncu kodla uyardığı Antalya, dün kabus dolu bir gün yaşadı. Kentte merkez ilçeler sağanaktan etkilenirken, batı ilçelerinden Demre ve Kumluca’da hortum seraları yerle bir etti. Demre’de denizden çıkan hortum, Beymelek Mahallesi’nde onlarca naylon seraya zarar verdi, elektrik direklerini yıktı. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, naylonları sökülen seradaki ince bir direğe bağlı Türk bayrağı ise zarar görmedi. Görüntülerde hortumun seralara zarar verdiği sırada vatandaşların korku dolu anlar yaşaması da yer aldı.

Zarar gören seralar dron ile görüntülenirken, ilçede hasar tespit çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.