19 Mayıs Altınözü’nde Coşkuyla Kutlandı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 15:52

19 Mayıs Altınözü’nde Coşkuyla Kutlandı

reklam
19 Mayıs Altınözü’nde Coşkuyla Kutlandı
Son Güncelleme :

20 Mayıs 2018 - 7:26

419 views

19 Mayıs Altınözü’nde Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 99’uncu yılında ilçemizde düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş mücadelesini başlatmak için 18 silah arkadaşıyla birlikte Bandırma vapuruyla 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ulaşmasının 99’uncu yıldönümü, ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler ilçemiz Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bahçesi’nde gerçekleştirildi. Programa, Kaymakam Bülent UYGUR, Garnizon Komutanı P.Ütğm Gürcan IŞIN, Belediye Başkanı Rıfat SARI, kurum amirleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan etkinliklerde günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Gençlik Hizmetleri Spor ilçe Müdürü Ahmet ZÜMRE,” Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışını yolumuzu aydınlatan Cumhuriyet tarihi adına bir milattır. Genç nesiller için gelecekte daha çok Dünya gençleriyle mücadele etmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz. Ülkemizin spor alanında başarısı ve yükselişi devam ederken, Altınözü ilçemizde de spor alanında ki başarımız hızla yükselmektedir. Kulübümüzde 14 farklı branş bulunmakta. Türkiye şampiyonasında ilimizi ve ilçemizi temsil edecek toplamda 242 lisanslı sporcumuz mevcut olup, lisanslı sporcu sayımız her gün artmaktadır. Okul sporlarında erkek sporcu sayısı 1167, kız lisanslı sporcu sayısı ise 496 kişi mevcuttur. İlçe olarak maddi ve manevi olarak bizlere desteğini esirgemeyen ilçe kaymakamımıza ve belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz.”
Konuşmaların ardından kutlama programı kapsamında Altınözü Kaymakamlığı Geçlik ve Spor Kulübü  Wushu Takımı ve Kıck Boks Takımı sporcularının gösterileri ayakta alkışlandı. Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi halk oyunları ekibi beğeniyle izlenildi. Gösterilerin ardından Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bahçesi’nde 100 metre koşusu gerçekleştirildi.  Akabinde Basketbol’da 3 sayı atış yarışması ve voleybol müsabakası gerçekleştirildi. Müsabakaların ardından çeşitli spor dallarında yapılan müsabakalarda dereceye girenlerin ödüllerini Kaymakam Bülent UYGUR, Garnizon Komutanı P.Ütğm Gürcan IŞIN, Belediye Başkanı Rıfat SARI verdi. (Haber Merkezi)
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.