NEZAKET ZİYARETİNE BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI DAMGA VURDU « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 17:37

NEZAKET ZİYARETİNE BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI DAMGA VURDU

reklam
NEZAKET ZİYARETİNE BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI DAMGA VURDU
Son Güncelleme :

15 Ağustos 2017 - 6:24

213 views

     NEZAKET ZİYARETİNE BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI DAMGA VURDU

MHP Hatay Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu, MHP Hatay İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı, MHP Antakya İlçe Başkanı Adnan Aktaş, MHP Yayladağı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Şerifoğlu ve parti il heyeti ile birlikte Armutlu Cami Koruma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek başkanı Süleyman Mengüllüoğlu’nun ev sahipliği yaptığı ziyarete birlik ve beraberlik mesajları damga vurdu. MHP heyetine derneğin kuruluş amacını anlatarak dernek üyelerini tanıtan Mengüllüoğlu, heyetin derneğe ilişkin sorularını yanıtladı. Hal hatır sohbetinden sonra gündemin sıcak maddelerine geçildi. Dostluk havası içinde gerçekleşen sohbette, MHP Hatay Milletvekili M.Necmettin Ahrazoğlu önemli mesajlar verdi: “Benim doğduğum mahallede farklı inanç gruplarından ve farklı etnik kökenlerden olan insanlar var. Ben bu zenginlik içinde büyüdüm. İyi ki de böyle olmuş diyorum. Üniversite hayatımda bu zenginliğin faydalarını çok gördüm. Anlayış olarak birçok kişiden farklı olduğumu söyleyebilirim. Hatay’lı olmaktan gurur duyuyorum. İyi ki Hatay’da doğdum. Bize düşen görev Hatay’da ki birlik ve beraberliği korumaktır. Gelecek nesillere bunu bırakmak zorundayız. Herkes gibi bizim de yanlışlarımız olmuştur. Ancak eski olayları kaşımanın anlamı yok. Hatay için, Türkiye için hepimiz el ele vermeliyiz” dedi.

      MECLİSTE HATAY’IN SIKINTILARINI DİLE GETİREN BEN VE TOPAL DIŞINDA KİMSE YOK!
    Suriye meselesine de değinen Ahrazoğlu, hükümetin bu konuda ciddi yanlışlar yaptığını ifade etti. İstanbul’dan sonra en fazla Suriyelinin Hatay’da bulunduğuna dikkat çeken Ahrazoğlu, bunun sancılarını hem madden hem de manen yaşamak durumunda kaldığımızın altını çizdi. Suriye konusunda en büyük mağduriyeti Hatay’ın yaşadığını belirten Ahrazoğlu, AKP’nin Hatay halkının ve esnaflarının mağduriyetlerini ciddiye almadığını savundu ve şöyle devam etti: “Meclis’te Hatay’ın sıkıntılarını ve mağduriyetlerini dile getiren iki kişi var. Biri benim, diğeri de Serkan Topal. Ne yazık ki bizden başka da bu konuya ciddiyetle eğilen yok. Hükümet buradaki esnafın mağduriyetini ciddiye almıyor. Bu konuda bir duyarlılık içinde olmadıklarını görüyorum. Konu açıldığı zaman bizlere, “Biz Hatay’dan şu kadar oy aldık, demek ki vatandaş bizden memnun” deyip konuyu geçiştiriyorlar. Ben ve Serkan Topal dışında Hatay’ın sıkıntılarına ciddiyetle eğilen kimse yok” dedi.

      LÜTFÜ KAŞIKÇI: HER ZAMAN DERNEĞİN YANINDAYIZ
     MHP Hatay İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı ise derneği çalışmalarından dolayı takdir ederek başarı dileklerinde bulundu. Kaşıkçı, MHP olarak ellerinden gelen her yardımı yapmaya hazır olduklarını ve derneğin her türlü çalışmalarında yanlarında olacaklarını belirterek MHP’nin daima birlik ve beraberlikten yana olduğunu ifade etti. Dernek başkanı Mengüllüoğlu’da ziyaretlerinden dolayı MHP heyetine teşekkürlerini iletti ve verilen birlik mesajlarının ardından toplu fotoğraf çekimi ile beraber ziyaret son buldu.  (Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.