Eğitim Bir Sen’den üyelere jest « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 06:32

Eğitim Bir Sen’den üyelere jest

EĞİTİM BİR-SEN ANTALYA ŞUBESİ, DAYANIŞMA VE BİRLİK DUYGUSUNU GÜÇLENDİRMEK AMACIYLA ÜYELERE ÖZEL HAZIRLANAN KAHVE FİNCANLARI DAĞITIYOR. BAŞKAN EYÜP BÜLENT MİRAN, “ARA TATİLDE ÜYELERİMİZE JEST OLMASI AMACIYLA BİR FİNCAN KAHVENİN KIRK YILDAN DA FAZLA HATIRI VAR DİYEREK HEDİYELERİMİZİ DAĞITIYORUZ” DEDİ.

reklam
Eğitim Bir Sen’den üyelere jest
Son Güncelleme :

25 Ocak 2024 - 18:55

924 views

Eğitim Bir-Sen Antalya Şubesi, dayanışma ve birlik duygusunu güçlendirmek amacıyla üyelere özel hazırlanan kahve fincanlarını dağıtıyor. Başkan Eyüp Bülent Miran, “Ara tatilde üyelerimize jest olması amacıyla bir fincan kahvenin kırk yıldan da fazla hatırı var diyerek hediyelerimizi dağıtıyoruz” dedi.

Eğitim Bir-Sen Antalya Şubesi, dayanışma duygusunu güçlendirmek amacıyla üyelere özel hazırlanan kahve fincanlarını dağıtıyor. Eğitim Bir-Sen Antalya Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Değerli üyemize, hatırınız kırk yılla kıyaslanamaz diyerek, onlara özel olarak hazırladığımız kahve fincan takımı hediyelerimizi ara tatilde dağıtıyoruz. Bizim geleneklerimizde içilen bir fincan kahve ile paylaşılan hoş sohbetin hatırının yıllar sonra bile devam eder, iyilik yapılan kişiler de bu iyilikleri çok küçük dahi olsa yıllar sonra hatırlarlar. Biz kırk yıldan da fazla hatırlanmayı arzuluyoruz” dedi.

Eğitim Bir-Sen’in üyelerine yönelik hediye dağıtımının, örgütün üyeleri arasında dayanışma ve birlik duygusunu güçlendirmeyi amaçladığını belirten Miran, bu tür etkinliklerin sendika üyelerinin bir arada olma ve birbirlerine destek olma fırsatını sağladığını vurguladı.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.