İstifa mektubu Gülen’in senaryosu « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 18:41

İstifa mektubu Gülen’in senaryosu

Bir dönem Gülen’in ikinci adamı olan Latif Erdoğan, FETÖ’nün üst düzey yöneticilerinden, firari Alaeddin Kaya’nın savcıya gönderdiği ‘FETÖ’den istifa ettim’ mektubunun ne anlama geldiğini kaleme aldı. Erdoğan, ‘Alaeddin Kaya, içlerinde Gülen’in de bulunduğu bir  toplulukta yapılan istişare sonucu savcılığa bir dilekçe ile başvurması, bu dilekçede söylediklerinin hepsinin bir senaryo olarak dillendirilmesi kararlaştırılmış, o da kendisine verilen bu vazifeyi yerine getirmiştir.’ dedi.

reklam
İstifa mektubu Gülen’in senaryosu
Son Güncelleme :

07 Haziran 2016 - 15:01

155 views

İŞTE LATİF ERDOĞAN’IN YAZISINDAN ÖNE ÇIKAN BAŞLIKLAR…

ALAEDDİN KAYA İÇTEN BİR İSİMDİR

Zaman Gazetesi’nin imtiyaz sahipliği ona verildiğinde görüşmelerimiz daha da sıklaştı. Alaeddin kaya içten bir isimdir, dolayısıyla Paralel Yapı ile olan irtibatı dıştan görünenlerle sınırlı değildir. Çalışmalar adına neler yapılıyorsa, kendisine verilen görev çerçevesinde o da yapar.

GÜLEN’İN VERDİĞİ GÖREVİ YAPIYOR

Alaeddin Kaya, içlerinde Gülen’in de bulunduğu bir toplulukta yapılan istişare sonucu savcılığa bir dilekçe ile başvurması, bu dilekçede söylediklerinin hepsinin bir senaryo olarak dillendirilmesi kararlaştırılmış, o da kendisine verilen bu vazifeyi yerine getirmiştir.

OPERASYONLARI ERTELETME PEŞİNDE

FETÖ için en hayati üniteler olan mülkiye ve askeriyeye operasyonlara başlanacaktır. Bunları ertelemek ya da durdurmak için Paralel Yapı bir atraksiyona girmiştir. Çünkü arabuluculuğu en iyi Kaya gerçekleştirebilir.

“BÖYLE BİR İSTİFA DÜŞÜNÜYORSA…”

Alaeddin Kaya’nın Paralel Yapıdan istifasını savcılığa sunması da yanlış tercihtir. Eğer böyle bir istifa düşünüyorsa bunu doğrudan Gülen’e karşı ve yazılı ya da görsel basın aracılığıyla yapmalıdır. Hem de gerekçelerini bir bir sayarak. Alaeddin Kaya’yı doğruyu yeniden keşfetmiş olarak aramızda görmek bizleri elbette çok sevindirir. Samimiyet bedel ister…

Latif Erdoğan / Yeni Akit

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.