Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 22:16

reklam
Son Güncelleme :

09 Nisan 2024 - 7:58

177 views

PARLA DİZAYN MERSİN MOBİLYA FUARINDA 

Yenişehir Fuar merkezi Mersin  19 – 28 Nisan 2024

NEDEN MERSiN MOBiLYA FUARI?

Mersin Mobilya Sektöründeki son gelişmeleri ve beklentileri yakından takip edebilmek, Firma ve markanın bilinirliğini arttırmak, Perakende Müşteriye bir Nebze de olsa Kentimizde eksik olan bir Mobilya Avm Hizmeti ile Bütün Mobilya Mağazalarını bir arada ziyaret edebilme imkanı sunmak. Yeni iş bağlantıları ve ortaklık anlaşmaları kurmak, Yeni ürünlerin tanıtımını gerçekleştirmek, pazardaki başarısını gözlemleyebilmek, Gelişmekte olan pazarda alternatif olmak ve ön plana çıkmak, Ürünleri alternatif ürünler ile karşılaştırmak, Firmanızın pazar içinde yerini saptamak, yeni alanları belirlemek Pazar araştırması ve müşteri analizi yapmak, Yüzlerce mobilya, aksesuar, yatak, banyo & mutfak mobilyaları, dekorasyon malzemelerini bir arada ziyaret etme olanağı.

MERMOB– MSR FUARCILIK

Belirli nedenlerle yıllardır yapılamayan Mersin Mobilya Fuarını Mermob – MSR Fuarcılık işbirliği ile gerçek bir Mersin Mobilya ve Ev Aksesuarları Fuarı düzenlemeyi hedefliyoruz. Şu an için bu fuar perakende, otel ve yapı sektörüne çözüm odaklı düşünülmektedir.

 

 

Hatayımızın mobilyalarını MSR Fuarcılığın düzenlediği mersin Mobilya Fuarında tanıtmak adına fuara dahil olduk. Tüm halkımızı standımızı ziyarete bekleriz.

 

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.