İbrahim Gül Dualarla Göreve Başladı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 23:36

İbrahim Gül Dualarla Göreve Başladı

Belen’in sevilen belediye başkanı İbrahim Gül, yeniden belediye başkanlığına seçilerek, kentin yönetimindeki başarılı performansını bir kez daha kanıtladı.

reklam
İbrahim Gül Dualarla Göreve Başladı
Son Güncelleme :

03 Nisan 2024 - 17:44

278 views

Belen Belediye Başkanlığına Yeniden Seçilen İbrahim Gül Dualarla Göreve Başladı

(İHA) Belen’in sevilen belediye başkanı İbrahim Gül, yeniden belediye başkanlığına seçilerek, kentin yönetimindeki başarılı performansını bir kez daha kanıtladı.

Coşkulu bir katılımla gerçekleşen seçim sürecinin ardından Gül, belediye hizmet binasının önünde kesilen adağın ardından, dualarla başkanlık makamına çıktı.

Başkan Gül belen belediyesi hizmet binasının önünde toplanan coşkulu kalabalıkla bir araya gelerek, sevenleriyle kucaklaşarak coşkularına ortak oldu.

Kesilen adağın ardından okunan dualarla başkanlık makamına oturan başkan İbrahim Gül, kent yönetiminde adalet, hizmet ve dürüstlük ilkelerinden ödün vermeden çalışacağını belirterek, vatandaşların güvenini bir kez daha kazanmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Halkın beklentilerini karşılamak için azimle çalışacağını vurgulayan Başkan Gül, seçim sürecinde kendini yalnız bırakmayan Belen Cumhur İttifakı ilçe başkanları Seyfullah Gürbüz, Abdullah Önder, kadın kolları başkanları Zeynep Aybike Yıldırım, Esra Altıntaş’a, Belen Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Tubay’a, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Ülgü’ye, ilçe yöneticilerine, gençlik kollarına ve desteklerini esirgemeyen herkese, özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ettiğini ifade ederek, adına kesilen adağın ardından, başkanlık makamında tebrikleri kabul etti.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.