Zaroğlu’ndan üyelere teşekkür « Hatay Yeni Haber Gazetesi

5 Mayıs 2024 - 21:38

Zaroğlu’ndan üyelere teşekkür

reklam
Zaroğlu’ndan üyelere teşekkür
Son Güncelleme :

09 Ekim 2022 - 14:16

194 views

Zaroğlu’ndan üyelere teşekkür

Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerinde yeniden başkanlığa seçilen Necmettin Zaroğlu tüm üyelere teşekkür etti.

Zaroğlu’nun yanı sıra Osman Ovale de başkan yardımcılığına seçildi. Başkan Zaroğlu yaptığı açıklamada; “Bugün yapılan organ seçimlerinde Bir kez daha Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı seçilmiş olmaktan onur duydum. Bana bu onuru yaşatan, güvenen, teveccüh gösterip Reyhanlı ticari hayatının en güçlü temsilcisi Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık görevine seçen tüm Meslek Komite ve Meclis Üyelerime teşekkür ediyoruz Birlikte çok güzel işlere imza atacağımıza gönülden inandığım 3. Dönem meclisimizde, yönetim kurulumuzda, meslek komitelerimizde ve diğer organlarımızda görev alan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bu güne kadar hep doğru bildiklerimizi doğru şekilde yapmaya gayret ettik. Bundan sonra da aynı gayret ile şehrimiz ve üyelerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Seçim sonuçlarımız şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

OVALE: DAVAMIZ REYHANLI, DAVAMIZ HİZMET OLACAK

Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Osman Ovale de yaptığı açıklamada; “2 Ekim’de icra ettiğimiz Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde işadamlarımızın %95 teveccühü ile seçildik.

Reklam

Bugün yaptığımız organ seçimlerinde meclis üyesi arkadaşlarımın takdiri ile yönetim kurulu başkan yardımcılığına gelmiş bulunmaktayım. Öncelikle bizi mavi liste olarak %95 oyla göreve layık gören Reyhanlı’mızın bütün iş dünyası ve Reyhanlı halkına, organ seçimlerinde beni bu makama layık gören meclis üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Rabbim bizi memleketimize hayırlı hizmetler vermeyi nasip etsin inşallah. Davamız Reyhanlı davamız hizmet olacak inşallah” ifadelerini kullandı.

Reklam

 

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.