ZAROĞLU’NA HİZMET ŞEREF BELGESİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 09:53

ZAROĞLU’NA HİZMET ŞEREF BELGESİ

REYHANLI Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu, Türkiye odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Hizmet Şeref Belgesi’ne layık görüldü.

reklam
ZAROĞLU’NA HİZMET ŞEREF BELGESİ
Son Güncelleme :

03 Haziran 2023 - 23:26

222 views

ZAROĞLU’NA HİZMET ŞEREF BELGESİ

Zaroğlu hizmet şeref belgesini TOOB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı.

TOBB ’inin 79.uncu Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurul’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da katıldı. Genel kurulda yapılan konuşmaların ardından hizmet şeref belgesi töreni düzenlendi. Törende hizmet şeref belgesi almaya hak kazanan oda başkanlarına belgeleri verildi.

Hizmet Şeref Belgesi’ne TOBB tarafından layık görülen Reyhanlı Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Necmettin Zaroğlu, belgesini TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan aldı.

Zaroğlu yaptığı açıklamasında, “365 Oda ve Borsamız ile birlikte Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında daha huzurlu, daha mutlu ve daha istikrarlı bir Türkiye için her daim olduğu gibi bugün ve yarın da emek vermeye devam edeceğiz. Allah bu ülke için emek veren, alın teri döken herkesin başarılarını daim kılsın. Güçlü Türkiye’mizin üreten bireyleri artsın .TOBB 79. Genel Kurulumuzun ilk gününde camiamızla  birlikteyiz. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen Hizmet Şeref Belgesi Ödül Töreni’nde ben de bu belgeyi almaya layık görüldüm. İş dünyasına ve ülkemize yakışan hizmetleri sunabilmek adına elimden gelenin en iyisini yapma gayretimi sürdüreceğim.” dedi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.