ZABITA PERSONELLERİNDEN BAŞKAN YILMAZ’A ZİYARET « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 13:48

ZABITA PERSONELLERİNDEN BAŞKAN YILMAZ’A ZİYARET

Zabıta Haftası kutlamaları çerçevesinde Antakya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelleri Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

reklam
ZABITA PERSONELLERİNDEN BAŞKAN YILMAZ’A ZİYARET
Son Güncelleme :

02 Eylül 2022 - 14:13

183 views

ZABITA PERSONELLERİNDEN BAŞKAN YILMAZ’A ZİYARET

Zabıta Haftası kutlamaları çerçevesinde Antakya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelleri Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Reklam

Ziyarette Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu da hazır bulundu. Zabıtalar, Başkan Yılmaz’a, zabıtaya vermiş olduğu değer ve katkılardan dolayı teşekkür ederek, Zabıta Teşkilatı’nın 196. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla çiçek takdim etti. Antakya Belediyesi’nin adeta vitrini olan zabıta personeli, Antakyalıların esenlik ve huzuru için trafikten turizme kadar sorumluluk alanındaki pek çok konuda 7/24 esasına göre çalışmalarını sürdürüyor.

YILMAZ: SİZLERE MİNNETTARIZ

Bu kapsamda Antakya Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Yılmaz yaptığı konuşmada, “Antakya’mızın esenliği, huzuru ve bu şehrin güvenli bir ortam oluşturması anlayışı içerisinde zabıtamıza yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. 196. Yılını kutluyoruz, Cenabı Allah’a şükrediyoruz, daha nice 196’lı yıllara diyoruz” dedi.

Reklam

Zabıtaların fedakârlıkla görevlerini sürdürdüğünü vurgulayan Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Zabıtalarımızın hizmet verme bağlamında koşulların önemli, anlamlı ve zor olduğunun farkındayız. Sabırla bunu aşacak, olgunlukla vatandaşlarımızın gönlünde yer edecek, onların esenlikli bir şekilde hizmeti sağlayacak gayretin içerisinde, fedakârlıkla koştuklarını biliyorum. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yılın 365 günü resmi tatil, bayram gözetmeksizin büyük bir özveri ile hizmet sunan Zabıta Amirliğimizi tebrik ediyorum. Yasaları herkese eşit şekilde uygulayarak toplumun çıkarlarını her şeyin üzerinde tutmanız sayesinde vatandaşlarımızın memnuniyetini artırıyorsunuz. Sizler belediyemizin aynasısınız. Her zaman güler yüzle, samimiyetle vatandaşlarımıza hizmet etmeliyiz. Bu güne kadar bu anlayış ile hareket eden, halkımızın huzuru, mutluluğu ve sağlığı için gece gündüz demeden çalışan tüm zabıta arkadaşlarımın, Zabıta Haftasının 191.yıl dönümünü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Tüm arkadaşlarımız sağ olsunlar, var olsunlar, kolaylıklar diliyorum.”

ZABITALAR BAŞKAN YILMAZ’A ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Zabıtalar da Başkan Yılmaz’a, zabıtaya vermiş olduğu değer ve katkılardan dolayı teşekkür ederek, çiçek takdim ettiler.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.