YÜKSEL: TÜRKİYE KENDİ İÇİNDE BARIŞMALIDIR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 06:08

YÜKSEL: TÜRKİYE KENDİ İÇİNDE BARIŞMALIDIR

CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, Trend Medya’nın canlı yayın konuğu oldu.

reklam
YÜKSEL: TÜRKİYE KENDİ İÇİNDE BARIŞMALIDIR
Son Güncelleme :

25 Ocak 2022 - 23:19

142 views

YÜKSEL: TÜRKİYE KENDİ İÇİNDE BARIŞMALIDIR

CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, Trend Medya’nın canlı yayın konuğu oldu.
Başkan Yüksel, ülkemizin bugün içinde bulunduğu durumdan çıkması için kendi içinde barışması gerektiğini belirtti. Bu durumu CHP’nin sağlayabileceğini belirten Yüksel, iktidara eleştirilerde bulundu.


Siyaset Meydanı adlı Youtube programında Naime Akbin’in sunuculuğunu yaptığı programda açıklamalarda bulunan Yüksel; “Bugün 24 Ocak. Kalpaksız Kuvay-i Milliyeci Uğur Mumcu’yu kaybettiğimiz gündü. Onu saygı ve rahmetle anıyorum. Yine aynı şekilde Gaffar Okkan ve İsmail Cem’i de rahmetle anıyorum. Atatürk’ün kızı Fatma Girik’i de rahmetle anıyorum. Zamanında toplum Uğur Mumcu’nun uyarılarını dikkate alsaydı ülke uçurumun kenarına gelmezdi. Tarikatlar, uyuşturucu şebekeleri ve PKK ile ilgili çok önemli uyarıları zamanında yapmıştı. Maalesef Uğur Mumcu’yu kaybettik. Kara kış çok uzun zamandan bu yana bu kadar etkili olmamıştı. 7-8 yıl sonra yoğun bir kışla karşı karşıyayız. Bir yandan pandemi, bir yandan ekonominin geldiği nokta, bir yandan da kara kış dolayısıyla insanlar büyük badireler atlatıyor. İnsanlar ısınamıyor.

REKLAM


CHP’Lİ BELEDİYELER DEVRİM YAPTI
1 torba kömür 100 TL. Elektrikte de büyük bir vurgun var. İnsanlar elektrik düğmesine basamıyor. Halkımızla alay edildi. Belli kilovatın üzerine çıkanlara farklı fiyat uygulanarak halkla alay edildi. Bu faturaların küçük bir kısmı devlete gidiyor, çok büyük kısmı şirketlere gidiyor. İhaleyi alırken, bakım yapacağız, elektrik kesilmeyecek dediler. Öğlen güneşli havada birçok mahallede elektrikler öğle saatinde dahi yanıyor. Bakım ve onarım yok. Büyük bir uçuruma sürükleniyoruz. Liyakat ortadan kalkmış. Tüm düzen birilerini zengin etmek üzerine kuruldu. Sağlıkta kuyruklar kalktı deniyor, ancak randevular haftalar sonrasına veriliyor. İnsanlar kuyrukta değil, evlerinde bekliyor. Bu kara kışta insanlar soğukta titriyor. CHP’li belediyelerden kıvanç duyuyorum. Büyük bir devrim yaptılar. Halkın yanında nasıl olunacağını gösterdiler. Onları kutluyorum. İstanbul’da süt üreticileriyle anlaşma yapıldı. Mersin, Ankarada halk ekmek çıkarılıyor. Halka sahip çıkılıyor. Bu da çok önemli” ifadelerini kullandı.

REKLAM

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.