Yüksel: Tek çare erken seçim « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 17:13

Yüksel: Tek çare erken seçim

CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, geleneksel hale getirdiği haftalık basın açıklamalarının sonuncusunda gündeme yönelik açıklamalarda bulundu.

reklam
Yüksel: Tek çare erken seçim
Son Güncelleme :

17 Haziran 2021 - 0:33

127 views

Yüksel: Tek çare erken seçim

CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, geleneksel hale getirdiği haftalık basın açıklamalarının sonuncusunda gündeme yönelik açıklamalarda bulundu.

reklam


Başkan Yüksel açıklamasında, “Adalet yürüyüşümüzün 4. yılını idrak ediyoruz. Dünya siyasi tarihine altın harflerle yazılmış bir yürüyüştü. Tek kelime “Adalet diyoruz. Ama adalet havadır, sudur, nefestir. Şanlı direnişi başlatan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ederim. Millet aç, sefalet içinde. Siz utanmadan, “Millet açsa doyurun” diyorsunuz. Evet, sosyal devlet anlayışı elbet gelecektir. 19-20 yıldır ülkeyi yönetenler, yandaş fabrikalara ses etmeyenler denizleri kaderine terk etmiştir. Balıkesir Milletvekilimiz denizlerde kötüye gidiş var araştıralım diyor, ret veriliyor. Kocaeli milletvekilimizin önergesine de ret verildi. Bunlar her şeyi reddediyor. Mafyanın tehtidi araştrılsın ret, bakanın yolsuzluğu araştırılsın ret, en son da Marmara Denizi’ndeki rezalet araştırılsın önergesine ret verildi.
SIRASI GELEN AI OLSUN
Bir ülke israf denizinde yüzüyorsa o ülke iflah olmaz. Dünyanın en büyük araç üreticisi Almanya’da makam araç sayısı 9 bin, Japonya’da 10 bin, bizde 125 bin. Ülkemizde çift, üç, beş maaş alanlar var. Bunların hepsi ortaya çıkıyor. 8 milyona yakın kişi asgari ücretin altında ücretle geçiniyor ve inim inim inliyor. Bu millet sandığı bekliyor. Millet bunun hesabını sizden soracak. TUİK’e göre yoksul sayısı 18 milyonu aştı. 128 Milyar Dolar nerede? Türk Milleti’nin dişinden turnağından arttırılan parayı ne yaptınız? İddia kimden gelirse gelsin iddia araştırılır. Biz ülkeyi yönetmeyi, geleceğe mutlu bir vatan bırakmak için istiyoruz. Biz erken seçimi bunun için istiyoruz. Bu dikta rejiminden kurtulmak için tek çare erken seçimdir. Bir an önce bu kararı alın. O sandık bu milletin önüne gelecek ve en büyük reddi kırmızı kartı size göstereceğiz. Sırası gelen herkesi aşı olmaya davet ediyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.