YRP İL DİVANI DÖRTYOL’DA TOPLANDI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

16 Mayıs 2024 - 04:27

YRP İL DİVANI DÖRTYOL’DA TOPLANDI

Yeniden Refah Partisi Hatay il başkanlığının her ay düzenlemiş olduğu il divan toplantısı bu ay Dörtyol ilçesinde gerçekleştirildi.

reklam
YRP İL DİVANI DÖRTYOL’DA TOPLANDI
Son Güncelleme :

19 Aralık 2022 - 14:29

231 views

YRP İL DİVANI DÖRTYOL’DA TOPLANDI

Yeniden Refah Partisi Hatay il başkanlığının her ay düzenlemiş olduğu il divan toplantısı bu ay Dörtyol ilçesinde gerçekleştirildi.

Dörtyol İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen divan toplantısı öncesi Dörtyol ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen Dörtyol İlk Kurşun Kültür Sanat ve Turunçgil Festivali fuar alanı gezildi. Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mustafa Sarı, Hatay İl Başkanı Yusuf Metin, il ve ilçe yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen ziyarette siyasi parti ve belediyelerin stantları gezildi.

SARI: SEÇİM STARTINI VERDİK

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Mustafa Sarı yaptığı konuşmada; “Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımızın sizlere selamlarını getirdim. Genel başkanımız sayın Fatih Erbakan’ın seçim startını vermiştir, Milli görüş neferleri olarak bizlere düşen gecemizi gündüzümüze katarak, her gün daha çok başarıya ulaşarak çalışmaktır, Hatay il teşkilatları benim için çok önemlidir, buradaki başarı tüm teşkilatındır, birlikte daha güzel günler göreceğiz” ifadelerini kullanarak Hatay il teşkilatına teşekkür etti.

Yeniden Refah Partisi Hatay İl Başkanı Yusuf Metin partiye katılım sağlayan yeni üyelere teşekkür ederek, “Yeniden Refah kadroları tüm Türkiye’de olduğu gibi Hatay’da da çığ gibi büyüyor, bunu kimse göz ardı edemez, bakınız bugün burada partimize güç katmak için, bizimle beraber bu mücadeleye destek olmak ve Milli Görüş bayrağını daha yukarılara taşımak için yeni kardeşlerimiz aramıza katıldı ve bu katılımlar her gün artarak devam edecek, ben kalben inanıyorum ki ülkenin 13. Cumhurbaşkanı Liderimiz Fatih Erbakan olacaktır, tüm gayretimiz halkımızı bilinçlendirerek Milli Görüşün milli kadroları ve milli kaynakları ile sorunların nasıl çözüme kavuşturulacağını anlatmak için, başarılı bir yükseliş yakalayan ilçe başkanlarıma, Kadın kollarında çalışan hanım kardeşlerime gösterdikleri başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İNANDIK VE HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Partiye güç katmak adına ailesi ile birlikte büyük bir sayı ile katılım sağlayan Diş Tabibi Nuri Parlak’ta verdiği beyanatta; “Milli Görüş davasına ve Hatay teşkilatına güç katmak adına bu mübarek yolda il geneli ve tüm ilçe teşkilatları ile beraber omuz omuza mücadele edeceğiz, Allah yar ve yardımcımız olsun, işimiz kolay olmayacak ama başaracağımıza inancımız tamdır, Yeniden Refah Partisi’nin ülke genelinde yakalamış olduğu yükseliş trendini ve görmüş olduğu teveccühü Hatay il genelinde de görüyoruz. İnandık ve hep birlikte başaracağız” İfadelerine yer verdi.

PARTİYE KATILANLARA ROZETLERİ TAKILDI

Öte yandan YRP Hatay İl Başkanlığı temsilcileri tarafından partiye yeni katılım sağlayan üyelere rozet takma töreni düzenlenirken, Saadet Partisi Arsuz İlçe Başkanı olarak görev yapan Orhan Kaya ve yönetimi de Yeniden Refah Partisine katılım sağladı. YRP Arsuz İlçe Başkanı olarak görev yapacak Kaya’ya rozetini MKYK Üyesi Mustafa Sarı taktı.

Reklam

Reklam

 

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.