YEŞİLDAL:”Asrın Felaketi Olarak Yaşadığımız Depremlerde Şehrimizi Hep Birlikte Ayağa Kaldıracağız” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 11:28

YEŞİLDAL:”Asrın Felaketi Olarak Yaşadığımız Depremlerde Şehrimizi Hep Birlikte Ayağa Kaldıracağız”

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Adem Yeşildal, seçim çalışmaları kapsamında Antakya’da vatandaşlarla buluştu.

reklam
YEŞİLDAL:”Asrın Felaketi Olarak Yaşadığımız Depremlerde Şehrimizi Hep Birlikte Ayağa Kaldıracağız”
Son Güncelleme :

04 Mayıs 2023 - 22:01

271 views

YEŞİLDAL:”Asrın Felaketi Olarak Yaşadığımız Depremlerde Şehrimizi Hep Birlikte Ayağa Kaldıracağız”

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Adem Yeşildal, seçim çalışmaları kapsamında Antakya’da vatandaşlarla buluştu. Yeşildal: “AK Parti hükümeti olarak vatandaşlarımızın kalıcı ve sağlam konutlarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz.”dedi.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Adem Yeşildal konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Küçükdalyan Çadırkent’te yaşayan kıymetli hemşehrilerimizle buluşup sorunlarını dinledik. AK Parti hükümeti olarak vatandaşlarımızın kalıcı ve sağlam konutlarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN SELAMLARINI İLETTİK.

Konya Konteyner Kent 1.Etap’ta yaşayan kıymetli hemşehrilerimizle buluşup sorunlarını dinleyip Cumhurbaşkanımız Sn.  Recep Tayyip Erdoğan ‘ın selamlarını ilettik. Samimi sohbetlerinden ve nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ederim.

ALLAH KARDEŞLİĞİMİZİ DAİM ETSİN

Akçaova mahallemizde kıymetli hemşehrilerimizle buluştuk. Samimi sohbetlerinden ve nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ederim. Bizler birbirine bağlı, kenetlenmiş ve sımsıkı sarılan milletiz. Allah birliğimizi, dirliğimizi ve kardeşliğimizi daim etsin.

HER ZAMAN ÜRETİCİLERİMİZİN YANINDA OLDUK

Çilek üreticilerimizi ziyaret ederek, çilek hasadını gerçekleştirdik. Allah hayırlı, bereketli ve bol kazançlı ürünler versin. Her zaman üreticilerimizin yanında olduk. Bu zorlu süreçte de desteklerimiz devam edecektir.

AZMİMİZE GÜÇ VE MORAL KATIYOR

Yeşilova mahallemizde kıymetli hemşehrilerimizle buluştuk. Samimi sohbetlerinden ve nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ederim.  Hemşehrilerimizin bize olan desteği ve teveccühü çalışma azmimize güç ve moral katıyor.

BİRLİKTE BAŞARIP, BİRLİKTE AYAĞA KALKACAĞIZ

Alaaddin mahallemizde kıymetli hemşehrilerimizle buluştuk. Samimi sohbetlerinden ve nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ederim.  Köylümüz tarlasının başında, üretime ve hasada devam ediyor. Birlikte başarıp, birlikte ayağa kalkacağız.

BUGÜN DE ÇOK GÜZEL

Kuruyer mahallemizde kıymetli hemşehrilerimizle buluştuk. Samimi sohbetlerinden ve nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ederim.  Kuruyer mahallemiz her zamanki gibi bugünde çok güzel.

BU ZORLU GÜNLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ

Mansurlu mahallemizde kıymetli hemşehrilerimizle buluştuk. Samimi sohbetlerinden ve nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ederim. Bizler birbirine bağlı, kenetlenmiş ve sımsıkı sarılan milletiz. Bu zorlu günleri birlikte aşacağız.

ŞEHRİMİZİ HEP BİRLİKTE AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Gökçegöz mahallemizde kıymetli hemşehrilerimizle buluştuk. Samimi sohbetlerinden ve nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ederim.  Asrın felaketi olarak yaşadığımız depremlerde şehrimizi hep birlikte ayağa kaldıracağız.”dedi

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.