Yeniden Refah Hataylı muhtarlarla buluştu « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 20:47

Yeniden Refah Hataylı muhtarlarla buluştu

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Hatay İl Sorumlusu Mustafa Sarı, ve Yeniden Refah Partisi Hassa İlçe Başkanı Coşkun Kuş, mahalle muhtarları ile istişare toplantısı düzenledi.

reklam
Yeniden Refah Hataylı muhtarlarla buluştu
Son Güncelleme :

27 Kasım 2021 - 9:48

170 views

Yeniden Refah Hataylı muhtarlarla buluştu

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Hatay İl Sorumlusu Mustafa Sarı, ve Yeniden Refah Partisi Hassa İlçe Başkanı Coşkun Kuş, mahalle muhtarları ile istişare toplantısı düzenledi.

 

 

 

 

 

 

Hassa’da Ovalı Restaurantta gerçekleşen istişare toplantısına Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Hatay İl Sorumlusu Mustafa Sarı, İl Başkanı Yusuf Metin, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ve Hassa ilçesinin 39 mahalle muhtarı katıldı. Toplantının açış konuşmasını yapan Yeniden Refah Partisi Hassa İlçe Başkanı Coşkun Kuş, toplantıya katılan partililere ve muhtarlara teşekkür etti. Başkan Coşkun Kuş, “Yeniden Refah Partisi olarak Hassa’da büyük bir heyecan ve istekle çalışıyoruz. Bu heyecanımızı önümüzde yapılacak seçimlerde sandığa yansıtarak Allah’ın izniyle kazanacağız, ”dedi.

 

 

 

 

 

 

 

SARI: SORUNLARI İLK AĞIZDAN ALMAYA BAŞLADIK

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Hatay İl Sorumlusu Mustafa Sarı, Vatandaşların sorun ve sıkıntıları hakkında ilk ağızdan bilgi almak amacıyla muhtarlarla toplantılar düzenlemeye başladıklarını söyledi. Muhtarların, önemli bir görev üstlendiklerinin altını çizen Sarı, “Doğrudan demokrasiyle temsil edilen muhtarlık görevi, bir kentin geleceğini belirleyen en önemli unsurlardan biridir. Muhtarlarımız, mahallesindeki halkla devletin birimleri arasında bir köprü vazifesi görmektedir. Mahallelerinde yaşanan sorunlara birebir tanık olan, çözüme kavuşturmak için çaba sarf eden muhtarların omuzlarındaki yük oldukça ağırdır.

reklam

Biz de Yeniden Refah Partisi olarak, demokrasinin temel taşı olan muhtarlarımızla istişareye çok büyük önem veriyoruz.  Bu amaçla da muhtarlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinlemek, ilk ağızdan öğrenip ona göre politikalar geliştirme gayretindeyiz” dedi. Sarı, Daha sonra Aktepe’de bulunan Kaplan Zeytinyağı fabrikası ziyaret ederek, üreticiyi dinleyip istişarede bulundu.

Haber: Levent AŞKAR

REKLAM

GİZLİLİK İLKELERİ
www.hatayyenihaber.com’un tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları www.hatayyenihaber.com’a aittir. www.hatayyenihaber.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar www.hatayyenihaber.com’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.
www.hatayyenihaber.com’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. www.hatayyenihaber.com’da hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir
PRİVACY POLİCY
We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the www.hatayyenihaber.com. However, sometimes the www.hatayyenihaber.com uses third parties to process your information. www.hatayyenihaber. comrequires these third parties to comply strictly with its instructions and the www.hatayyenihaber.com requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the www.hatayyenihaber.comwe sometimes receive personal information about you. For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the www.hatayyenihaber.com and its services. When you use www.hatayyenihaber.com online services, we use cookies and collect IP addresses. You can find out more about this in the www.hatayyenihaber.com cookies section of our full Privacy Policy.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.