Yeniden Refah Hatay’da güçleniyor « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 19:04

Yeniden Refah Hatay’da güçleniyor

BENİCEMİL Aşiretine mensup İşadamı ve Hayat Sevgi İnsani Yardım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Bozoğlan, Yeniden Refah Partisi Hatay İl Başkanlığı Mahalli İdareler Başkanı olarak Hatay İl Başkan Yardımcısı olarak Yeniden Refah Partisi Hatay İl Başkanlığı İl Yönetimi kararıyla görevlendirildi.

reklam
Yeniden Refah Hatay’da güçleniyor
Son Güncelleme :

03 Temmuz 2021 - 10:22

540 views

Yeniden Refah Hatay’da güçleniyor

BENİCEMİL Aşiretine mensup İşadamı ve Hayat Sevgi İnsani Yardım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Bozoğlan, Yeniden Refah Partisi Hatay İl Başkanlığı Mahalli İdareler Başkanı olarak Hatay İl Başkan Yardımcısı olarak Yeniden Refah Partisi Hatay İl Başkanlığı İl Yönetimi kararıyla görevlendirildi. Yeniden Refah Partisi Hatay İl Başkanlığı Mahalli İdareler Başkanı Hasan Bozoğlan’a parti rozetini Yeniden Refah Partisi Hatay İl Başkanlığı İl Başkanı Yusuf Metin taktı.

reklam

METİN: KATILIM GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTI

İl Başkanı Yusuf Metin, “Hasan Bozoğlan ve teşkil ettiği birbirinden değerli Aşiretlerimizin partimize göstermiş oldukları teveccüh bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Önümüzdeki günlerde Yeniden Refah Partisi Hatay İl Başkanlığı’na bugünkü gibi çok büyük katılımların devam edeceğini bekliyoruz. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın ülkemiz için geleceğimiz için çok önemli bir çıkış noktası olduğu gerçeği her geçen gün kendini belirgin bir şekilde göstermiştir. Bugün aramıza katılan bu kardeşimiz gücümüze güç katmıştır” dedi.

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.