YENİ SENDİKADAN HATAY İL SAĞLİK MÜDÜRÜ UZM. DR. TUNGA BARÇIN’A ZİYARET « Hatay Yeni Haber Gazetesi

28 Nisan 2024 - 09:43

YENİ SENDİKADAN HATAY İL SAĞLİK MÜDÜRÜ UZM. DR. TUNGA BARÇIN’A ZİYARET

Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası, YENİ SENDİKA Hatay İl Başkanı Kadir Sinan GÜRKAN  İl Başkan Yardımcıları Opr. Dr. Melek PALA, Elvin TURAN, Berkan BAŞAL ve İskenderun İlçe Temsilcisi Huriye GEDİK tarafından  Hatay İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr Tunga BARÇIN’A hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

reklam
YENİ SENDİKADAN HATAY İL SAĞLİK MÜDÜRÜ UZM. DR. TUNGA BARÇIN’A ZİYARET
Son Güncelleme :

15 Kasım 2023 - 18:59

178 views

YENİ SENDİKADAN HATAY İL SAĞLİK MÜDÜRÜ UZM. DR. TUNGA BARÇIN’A ZİYARET

Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası, YENİ SENDİKA Hatay İl Başkanı Kadir Sinan GÜRKAN  İl Başkan Yardımcıları Opr. Dr. Melek PALA, Elvin TURAN, Berkan BAŞAL ve İskenderun İlçe Temsilcisi Huriye GEDİK tarafından  Hatay İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr Tunga BARÇIN’A hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. Sendikanın çalışmaları hakkında bilgiler veren yönetim kurulu sağlık çalışanlarının sorunlarını da dile getirdi.

Yapılan ziyarette YENİ SENDİKA olarak sağlık alanında yapılması planlanan çalışmalar ve sendikanın gelecek vizyonu konusunda Hatay İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr Tunga BARÇIN’A  Bilgiler verildi.

YENİ SENDİKA Hatay İl Başkanı Kadir Sinan GÜRKAN “Öncelikle İl Sağlık Müdürümüz Sayın Uzm. Dr Tunga BARÇIN’A Deprem sonrası Hatay gibi yoğun mesai harcanması gereken sınır ilinde 7/24 fedakârca yaptığı çalışmalardan, sivil toplum kuruluşlarını önemseyip verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Kadir Sinan GÜRKAN yaptığı açıklamada “Bizler sendikal faaliyetler içerisinde yaşanan her türlü hatadan ders çıkartarak sağlık ve sosyal hizmet sisteminin daha iyi işlemesi, çalışanlarımızın haklarının aranması noktasında slogan yerine çözüm odaklı, bilimsel ve teknik bir anlayışın hakim olması, üretken ve yenilikçi bir yaklaşımla sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın özlük ve sosyal hakları için etkin bir şekilde mücadele edilebilmesi amacıyla yeni bir yola çıktık. Bu yola tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızı kucaklamak ve kucaklaştırmak için çıktık. Bu yolu birlik, beraberlik, samimiyet, cesaret ve liyakatle süsleyeceğiz” dedi.

Hatay İl sağlık müdürü Uzm. Dr. Tunga BARÇIN ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Samimi ortamda yapılan ziyaretten sonra kapısının Yeni Sendikaya her zaman açık olduğunu ifade etti.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.