YAYLADAĞI BELEDİYESİ’NE YENİ HİZMET ARACI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 14:28

YAYLADAĞI BELEDİYESİ’NE YENİ HİZMET ARACI

reklam
YAYLADAĞI BELEDİYESİ’NE YENİ HİZMET ARACI
Son Güncelleme :

07 Mart 2018 - 19:24

193 views

YAYLADAĞI BELEDİYESİ’NE YENİ HİZMET ARACI

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hibe edilen Damperli Kamyon, Yayladağı Belediyesi’ne teslim edildi.

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan, araç filolarına bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan konu ile ilgili yaptığı açıklamada: İlçemiz halkına daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla araç parkımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Son olarak Türkiye Belediyeler Birliği hibe kapsamında gelen damperli kamyonla birlikte, Belediye’mize yeni bir hizmet aracı daha kazandırmış olduk. Teslim aldığımız bu yeni araçla birlikte belediye hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesini hedefledik. Hizmet kalitemizi artırmak için önemli adımlar atıyoruz, atmaya da devam ediyoruz. Bu aracın ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Belediyeler Birliği Başkanımız Sn. Tahir AKYÜREK, Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Sn. Hayrettin Güngör’e teşekkürlerimi sunarım’’ dedi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.