YAYLADAĞI BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KALKAN HATAY BASINIYLA BULUŞTU « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 05:21

YAYLADAĞI BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KALKAN HATAY BASINIYLA BULUŞTU

reklam
YAYLADAĞI BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KALKAN HATAY BASINIYLA BULUŞTU
Son Güncelleme :

08 Temmuz 2017 - 3:10

335 views

Yayladağı Belediyesi Başkanı Mehmet Kalkan, Hatay Basınıyla buluşma kahvaltısı düzenledi. Yoğun ilginin olduğu kahvaltıya, HGC Hatay Gazeteciler Başkanı Ahmet Yetişen, AGC Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Murat Berber,Hatay Basın ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Garip Siper ve Hatay Basınından birçok isim katılım gösterdi. Yoğun ilgi ve katılımdan dolayı teşekkürlerini ifade eden Başkan Mehmet Kalkan, Hatay Basını ile samimi bir kahvaltıya imza attı.

         YAYLADAĞI GELİŞİYOR, GÜZELLEŞİYOR

Gerçekleştirdiği basın ile kahvaltı buluşmasında konuşan Yayladağı Belediyesi Başkanı Mehmet Kalkan, gerçekleştirdikleri faaliyetleri ve yapılan çalışmaları Hatay Basını ile paylaştı. Başkanlığını yaptığı sürece Yayladağı’nı daha iyi yerlere taşımaya gayret göstereceğini ifade eden Başkan Mehmet Kalkan, tüm Hatay Basınını ve Hatay halkını, hain darbe girişiminin yıl dönümü olan 15 Temmuz ve 16 Temmuz’da yapılacak etkinlikler adına, Yayladağı’na davet etti.

           BÜYÜK HEYECANA 1 AY KALDI

Konuşmalarının devamında geleneksel olan Yayladağı Aba Güreşleri’nin tarihini veren Başkan Mehmet Kalkan, 4-6 Ağustos tarihleri arasında, Yayladağı’nın müthiş bir festivale daha ev sahipliği yapacağının müjdesini verdi. Ata sporu olan güreşi, Yayladağı’na yakışır en güzel şekilde icra ettiklerini ve etmeye devam edeceklerini bildiren Yayladağı Belediyesi Başkanı Mehmet Kalkan, katımlarından dolayı Hatay basınına teşekkürlerini ifade ederek, hatıra fotoğrafı çekildi. Güzel bir kahvaltı ortamının ardından Başkan Mehmet Kalkan’a teşekkürlerini ifade eden Hatay Basını, alandan ayrıldı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.