YAYLADAĞI BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KALKAN BAŞARILI SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

23 Nisan 2024 - 20:53

YAYLADAĞI BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KALKAN BAŞARILI SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ

reklam
YAYLADAĞI BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KALKAN BAŞARILI SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ
Son Güncelleme :

14 Temmuz 2017 - 14:45

192 views

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan ve Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Yüce, Yayladağı Belediyesi Karete spor kulübü sporcularını ziyaret etti. Ziyaretlerinde Avrupa şampiyonasında 3. Olan Mili Sporcumuz Furkan Karakaya’yı başarılarından ötürü tebrik ettiler. Mili Sporcumuz Furkan Karakaya’yı başarısından ötürü altınla ödüllendirdiler.

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan yaptığı açıklamada, ‘’Yayladağı Belediyesi Karate spor kulübü sporcularımız ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek bizleri bir kez daha gururlandırdılar. 1250 sporcunun katıldığı Avrupa şampiyonasında 3. Olan Mili Sporcumuz Furkan Karakaya’yı ve kulüp antrenörümüz Ramazan Karakaya’yı her girdikleri şampiyonada derece alarak döndüklerini için tebrik ediyorum, dedi. Başkan Kalkan ayrıca, burada 300 yakın yerli ve Suriyeli sporcunun eğitim gördüğünü. Buradaki sporcular kötü alışkanlıklardan uzak durduklarını. Topluma ve çevrelerine örnek olduklarını kaydetti. Karakaya’ya sporculara ve gençlere sahip çıktığı için ayrıca teşekkür ediyorum’ ’dedi.

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan, Örnek olan her genç ve tüm sporcular için maddi manevi ne yapmak gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirtti. (Haber Merkezi)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.