Yargıtay Başkanı Akarca’dan, Vali Doğan’a Ziyaret « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 03:30

Yargıtay Başkanı Akarca’dan, Vali Doğan’a Ziyaret

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

reklam
Yargıtay Başkanı Akarca’dan, Vali Doğan’a Ziyaret
Son Güncelleme :

11 Kasım 2022 - 16:19

157 views

Yargıtay Başkanı Akarca’dan, Vali Doğan’a Ziyaret

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Yargıtay Başkanı Sayın Mehmet Akarca ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Hatay Valiliğine gerçekleştirdiği ziyarette Yargıtay Başkanı Sayın Akarca’ya, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, Yargıtay 1. Başkanvekili Eyup Yeşil, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcı Vekili Rıdvan Gündoğdu, Yargıtay Genel Sekreteri Fevzi Yıldırım, Yargıtay Üyesi Hakim Mehmet Durgun, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Serkan Akman ve beraberindeki heyet eşlik etti.

Beraberindeki heyet ile birlikte Hatay Valiliğini ziyaret eden Yargıtay Başkanı Sayın Akarca, Hatay Valisi Rahmi Doğan tarafından Valilik bahçesinde karşılandı. Akabinde Valilik şeref defterini imzalamasının ardından Başkan Akarca, Vali Doğan’ı makamında ziyaret etti.

AKARCA’DAN HATAY’A ÖVGÜ

Gerçekleşen ziyarette misafirleriyle bir süre sohbet eden Vali Doğan, Başkan Akarca’yı tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, farklı inanışları ve etnik yapıları aynı çatı altında barış ve hoşgörü ile bir arada tutan kadim şehir Hatay’da ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Reklam

Reklam

 

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.