YAPAR ESNAFA GÜVENCE VERDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 13:26

YAPAR ESNAFA GÜVENCE VERDİ

Cumhur İttifakı Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar, esnaf ziyaretlerinde, Antakya’yı kent esnaflarıyla birlikte kalkındıracaklarını söyledi.

reklam
YAPAR ESNAFA GÜVENCE VERDİ
Son Güncelleme :

05 Mart 2024 - 13:16

91 views

İbrahim Naci YAPAR: “ANTAKYA’YI BİRLİKTE KALKINDIRACAĞIZ”

Cumhur İttifakı Antakya Belediye Başkan Adayı İbrahim Naci Yapar, esnaf ziyaretlerinde, Antakya’yı kent esnaflarıyla birlikte kalkındıracaklarını söyledi.

Başkan Adayı Yapar gününü esnaf ziyaretlerine ayırdı. Başta Antakya’nın kalbi niteliğindeki Uzun Çarşı olmak üzere konteyner çarşılarda tüm imkansızlıklara rağmen yaralarını sarma mücadelesi veren esnafları ziyaret eden Yapar, esnaflara kentin önümüzdeki 5 yılda sıfırdan ayağa kaldırılacağını belirtti. Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu ile birlikte esnaflarla tek tek selamlaşan Yapar, mevcut HBB yönetimi tarafından görmezden gelinen sebze halindeki esnafların da sorunlarını dinledi. Daha sonra basın mensuplarının hizmet verdikleri konteyner ofislere ziyaret gerçekleştiren Yapar, ziyaretlerinde kent gündemi ve 31 Mart seçimleri üzerine değerlendirmelerde bulundu. Cumhur İttifakı kadrolarının kentin tarihinin en büyük yıkımının altından kalkabilecek tek yapı olduğunu belirten Yapar, tüm vatandaşlardan destek istedi.

ANTAKYA ESNAFINDAN YAPAR’A TAM DESTEK

Yapar, kentin çeşitli bölümlerinde hizmetlerini gayretle sürdüren esnafları da ziyaret etti. Başkan Adayı Yapar bu kapsamda, Meclis üyesi adayı Mehmet Yüksek ve Kudret Özbakış ile Güven kömür sahipleri Murat Yılmaz ve Kamil Hamderi’yi, Emeç Gross işletme sahibi Cemil Emeç’i, Duyar Künefe işletmecisi İsmail Duyar ve oğlu Seyfeddin Duyar’ı işyerlerinde ziyaret etti. Ahmet Bayır ve ailesinin düzenlediği geniş katılımlı toplantıda vatandaşlara hitap eden Yapar’a tüm ziyaretlerinden tam destek sözü verildi.

“HALKIMIZIN YANINDA VE HİZMETİNDEYİZ”

Başkan Adayı Yapar, Antakya Belediyesi Meclis üyesi adayları Kudret Özbakış ve Alev Seçmen’in organizesinde düzenlenen halk toplantılarında konuştu. Antakya’nın 40’tan fazla mahallesinin haritadan silinecek noktaya geldiğini kaydeden Yapar, yapacak çok işleri olduğunu, ancak enerjileri ve birikimleri ile zor sürecin altında kalkacaklarını ifade etti. Yapar, Akasya, Akevler, Maşuklu, Şirince, Arpahan, Mahalle ziyaretleri kapsamında düzenlenen halk toplantılarında yaptığı konuşmada; “Antakya’mızın esnaflarını ziyaret ederek sorunlarını dinledik. Şimdi de sizlerin huzurundayız. Hepimizin derdi ortak. Kentin bir an önce ayağa kalkması. Ancak derdimizin dermanı da sadece biziz demek için bugün sizin huzurunuzdayız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde geride kalan 1 yılda Antakya’mızda yapılanlar önümüzdeki 5 yılda yapacaklarımızın teminatıdır. Hastaneler, okullar, yollar, konteyner kentler, işyerleri ve tüm vatandaşlarımıza yapılan destekler Cumhur İttifakı’nın bu zor süreçte nasıl bir başarı hikayesi yazdığını gösteriyor. Allah nasip ederse 1 Nisan’dan itibaren kentimizde yükselen inşaatlarımızın tamamlanmasını, yollarımızın, işyerlerimizin bitmesini sağlayacağız. Sizler sıcak yuvalarınıza kavuşurken biz de tamamlayıcı hizmetlerimiz ile her daim yanınızda olacağız. Bu sebeple hem Antakya Belediyesi’nin hem de Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin kentimizin içinde bulunduğu durum itibariyle merkezi hükümet ile tek çatı altında olması çok önemlidir. Hizmetlerimizin koordineli ve kesintisiz şekilde ulaşması için tüm vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yapar, tüm vatandaşlardan 31 Mart’ta Antakya Belediye Başkanlığı seçimlerinde kendisine, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Mehmet Öntürk’e destek istedi.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.