YAMAN: “KIDDES, FARKLI İNANIŞLARA DUYULAN HÜRMETİN YANSIMASIDIR” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 05:47

reklam

YAMAN: “KIDDES, FARKLI İNANIŞLARA DUYULAN HÜRMETİN YANSIMASIDIR”

YAMAN: “KIDDES, FARKLI İNANIŞLARA DUYULAN HÜRMETİN YANSIMASIDIR”
Son Güncelleme :

18 Ocak 2018 - 11:47

313 views

YAMAN: “KIDDES, FARKLI İNANIŞLARA DUYULAN HÜRMETİN YANSIMASIDIR”

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, Hz. İsa’nın vaftiz edildiği gün olarak 19 Ocak’ta kutlanan Kıddes Bayramı ile ilgili kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yaman mesajında: “Farklı inanışların, kültürlerin, geleneklerin kentimizde hoşgörü ile harmanlandığı, hürmet edilip kutlandığı bu tür özel günler, bağlılıkların günden günde artmasında önemli bir role sahiptir.

Her sene 19 Ocak’ta kutladığımız Kıddes Bayramı, tüm inanışlara duyduğumuz saygının, sevginin ve hürmetin yansımalarından bir tanesidir. Farklı inançların özel günlerini, aynı özenle kutlayıp bayram sayan, nesiller boyu aktaran, unutmayan, unutturmayan insanların yaşadığı, hoşgörüyü ilke edinmiş bu güzel kentte yaşıyor olmaktan ötürü gurur duyuyorum. Barışın, kardeşliğin, saygının ve sevginin şehri Hatay, barındırdığı kültürlere açtığı kucak ve sahip olduğu mozaik ile muazzam bir kent olduğunu tüm dünyada kanıtlamıştır.

Böyle kıymetli, özel ve geleneksel günlerin nesilden nesile sürmesini temenni ederek, Tüm Halkımızın Kıddes Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi. (Haber Merkezi)

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.