Vali Doğan Reyhanlı’da « Hatay Yeni Haber Gazetesi

23 Nisan 2024 - 20:30

Vali Doğan Reyhanlı’da

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Reyhanlı ilçesinde incelemelerde bulundu.

reklam
Vali Doğan Reyhanlı’da
Son Güncelleme :

13 Nisan 2021 - 8:56

215 views

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Reyhanlı ilçesinde incelemelerde bulundu.

Reyhanlı Kavalcık ( Harran) köyünde bulunan, Valilik tarafından restore edilerek Sinema Müzesine dönüştürülmesi planlanan, Kibar Feyzo, Ezo Gelin, Kaçak, Asi gibi birçok film ve diziye ev sahipliği yapmış tarihi konak ile Reyhanlı İlçesinde gölet yakınlarındaki Seyir Tepesinde incelemelerde bulunan Vali Doğan sonrasında, eski İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün bulunduğu alanda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

İncelemelerde Hatay Valisi Rahmi Doğan’a, Vali Yardımcısı Yusuf İzci, Reyhanlı Kaymakamı Ali Candan, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve ilgili kurum müdürleri de eşlik etti.

reklam

HACIOĞLU: ENSAR İLÇEMİZ REYHANLI’YA HOŞGELDİNİZ

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, ilçeye ziyaret gerçekleştiren Hatay Valisi Rahmi Doğan’a sosyal medyadan teşekkür mesajı yayınladı. Başkan Hacıoğlu mesajında, “Ensar İlçe Reyhanlı’mıza hoş geldiniz Sayın Valim. Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirmek üzere İlçemize Teşrif eren Valimiz Sn. Rahmi Doğan beyi Kaymakamımız Ali Candan, Başkan Yardımcılarımız, İlçe başkanımız ve Meclis üyelerimiz ile birlikte karşıladık. Sayın Valimiz, geçtiğimiz günlerde yıkımı gerçekleştirilen İlçe Emniyet binası yerini ve Harran Mahallemizde bulunan Merhum Fatih Aliye Müderris’e ait olan ve Bir çok Film ve Diziye ev sahipliği yapan Çiftlikte incelemelerde bulundu.
İlçemize Göstermiş olduğu Hassasiyetten ötürü Sayın Valimiz Rahmi Doğan Beye İlçem adına Teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
YUMUŞAK: GÖSTERDİĞİ İLGİDEN DOLAYI VALİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM
Reyhanlı AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak da Reyhanlı’da yaptığı incelemeler ve ilçeye gösterdiği alakadan dolayı Vali Doğan’a teşekkür etti. Başkan Yumuşak, sosyal medyadan yayınladığı mesajda, “Hatay Valimiz, Sayın Vali Rahmi DOĞAN beyefendi, ilçemize bir dizi ziyaretlerde bulundular. İlçemize göstermiş oldukları, ilgi ve hassasiyetlerinden ötürü, Sayın Valimize şükranlarımı sunarım” dedi.
reklam
reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.