Vali Doğan Hassa’da incelemelerde bulundu « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 19:30

Vali Doğan Hassa’da incelemelerde bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hassa ilçesinde yapılması planlanan projeler ve proje alanlarında incelemelerde bulundu.

reklam
Vali Doğan Hassa’da incelemelerde bulundu
Son Güncelleme :

27 Mart 2021 - 16:13

150 views

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hassa ilçesinde yapılması planlanan projeler ve proje alanlarında incelemelerde bulundu.

İlk olarak Hassa Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Mehmet Karataş’tan ilçemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Doğan sonrasında yapımı planlanan Hassa Devlet Hastanesi inşaat alanında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Hassa Haydarlar Volkanik Gölü ve çevresi ile Hassa Öğretmenevinde incelemeler de bulunan Vali Doğan ardından beraberindeki heyet ile birlikte, Zeytindalı Kadın Girişimi Öğretim ve İşletme Kooperatifi ile Hassa Millet Bahçesi alanını ziyaret etti.

JANDARMA KOMUTANLIĞINA ZİYARET

Vali Doğan, Hassa dönüşü Kırıkhan ilçemizde bulunan Topboğazı Jandarma uygulama noktasını ziyaret ederek, güvenlik güçlerine çalışmalarında kolaylıklar diledi. Ziyaret ve incelemelerde Vali Doğan’a Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hassa Kaymakamı Ahmet Korkmaz, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş ve ilgili kurum müdürleri eşlik etti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.