Üniversite öğrencilerini taşıyan otobüs devrildi: 3 kişi öldü « Hatay Yeni Haber Gazetesi

23 Nisan 2024 - 05:28

Üniversite öğrencilerini taşıyan otobüs devrildi: 3 kişi öldü

Niğde’de üniversite öğrencilerini taşıyan otobüs kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

reklam
Üniversite öğrencilerini taşıyan otobüs devrildi: 3 kişi öldü
Son Güncelleme :

22 Mayıs 2022 - 14:52

362 views

Niğde’de üniversite öğrencilerini taşıyan otobüs kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

AK Parti’nin Adana’daki gençlik programı dönüşü yaşanan kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 41 kişi yaralandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kaza sonrası taziye mesajını iletirken, ”3 genç kardeşime Allah’tan rahmet, ailelerine sabır niyaz ediyorum. Yaralanan evlatlarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaralıları ziyaret ettikten sonra yaptığı açıklamada “Toplam 28 kardeşimiz gözlem altında, diğerlerinde bir hayati tehlike söz konusu değil. Kazanın şoförün uyumasından kaynaklandığı, şoförün ilk verdiği beyanda ortaya çıkıyor” dedi.


Kaza, saat 04.00 sıralarında Adana – Niğde Otoyolu, Güney Köyü yakınlarında meydana geldi. Adana’dan Konya’ya giden, sürücüsünün ismi açıklanmayan 41 C 0641 plakalı tur otobüsü, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda polis, jandarma, itfaiye, sağlık, AFAD ve UMKE ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, kazada 2 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan 42 kişi ise ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Ölenlerin cenazeleri otopsi için Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.


ÖLÜ SAYISI 3’E YÜKSELDİ
Kazada ağır yaralananan 1 kişi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada ölenlerin sayısı böylece 3’e yükseldi. Ölen kişinin cenazesi otopsi için Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

Reklam

Reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.