UĞUR FIRAT’TAN HAFTALIK EKONOMİ ANALİZİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 12:16

UĞUR FIRAT’TAN HAFTALIK EKONOMİ ANALİZİ

reklam
UĞUR FIRAT’TAN HAFTALIK EKONOMİ ANALİZİ
Son Güncelleme :

01 Ağustos 2017 - 11:05

181 views

İskenderun Kuyumcular Odası ve Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (HESOB) Başkan Vekili Uğur FIRAT haftalık ekonomi analizini basın ile paylaştı. Başkan Fırat yayınladığı yazılı açıklamada: ”6 Haftanın en yüksek seviyesinden ilerleyen altın yatay seyrediyor.

       Altın Fed’in faiz artırımında yavaş gideceği beklentisinin doları zayıflatmasının etkisi ile Şubat ayından bu yana en büyük aylık kazancına yöneldi ve altı haftayı aşkın sürenin en yüksek seviyesi yakınında seyrediyor.

        Uluslararası piyasada analistlerin direnç olarak nitelendirdikleri 1.265 doları dün test eden altının ons fiyatı, bu seviyelerde tutunamayarak 1.269 doların üstünde dengelenirken, yurtiçinde gram altın fiyatı da geçtiğimiz hafta 144,50 liradan günü tamamladı.

        Altının gram fiyatı, ons altın ve döviz kurlarındaki sakin seyre paralel bugün 144,30  liranın hemen üzerinde yatay bir seyir izlerken, Kapalıçarşı’da çeyrek altın 239 liradan işlem görmektedir”dedi.  (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.