TÜM YEREL-SEN HEYETİNDEN, DEFNE BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM YAMAN’A ZİYARET « Hatay Yeni Haber Gazetesi

23 Nisan 2024 - 20:12

TÜM YEREL-SEN HEYETİNDEN, DEFNE BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM YAMAN’A ZİYARET

reklam
TÜM YEREL-SEN HEYETİNDEN, DEFNE BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM YAMAN’A ZİYARET
Son Güncelleme :

02 Ağustos 2017 - 12:43

315 views

      TÜM YEREL-SEN HEYETİNDEN, BAŞKAN YAMAN’A ZİYARET

Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı ve heyeti Defne Belediye Başkanı Op.Dr İbrahim Yaman’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Dr. Hakan Kıran, MYK Üyesi Ahmet Yeşilağaç, Tüm Yerel- Sen Hatay Şube Başkanı Özgür Akın ve Tüm Yerel- Sen Hatay Şube Sekreteri Hüseyin Orhan Yıldız katıldı.

Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Dr. Hakan Kıran, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada: “Defne Belediye Başkanı Sayın Dr.İbrahim Yaman’ın, ‘yol arkadaşlarım’ diye hitap ettiği çalışma ekibiyle arasındaki iletişim ve uyumu takdir ile karşıladık. Tüm Yerel- Sen Genel Başkanı olarak burada bulunmaktan onur duydum.” ifadelerini kullandı.

Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Dr. Hakan Kıran ve heyeti makamında ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yaman: “Sayın Hakan Kıran’ın Tüm Yerel- Sen Genel Başkanı olarak çalışma hayatına olumlu izler bıraktığını düşünüyorum. Meslek hayatında başarılarının daim olmasını dilediğim Sayın Kıran ve Tüm Yerel-Sen heyetine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

Belediyeler ve sendika çalışmaları hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Yaman ve Tüm Yerel-Sen Heyeti hatıra fotoğrafı çekildi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.