TOYGARLI VE SÜMERLER MAHALLELERİNDE GÜVENLİK ÖNLEMİ! « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 09:23

TOYGARLI VE SÜMERLER MAHALLELERİNDE GÜVENLİK ÖNLEMİ!

reklam
TOYGARLI VE SÜMERLER MAHALLELERİNDE GÜVENLİK ÖNLEMİ!
Son Güncelleme :

28 Aralık 2017 - 3:54

189 views

TOYGARLI VE SÜMERLER MAHALLELERİNDE GÜVENLİK ÖNLEMİ!

Defne Belediyesi, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacı ile tespit ettikleri noktalarda gerçekleştirdikleri taş duvar yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Defne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Defnelilerin ihtiyaçlarına karşılık veren düzenlemeler kapsamında son olarak  Mahallelerinde taş duvar örme çalışması gerçekleştirdiler.

Yağışlardan ötürü yol ve can güvenliğini sağlamak amacıyla Toygarlı Mahallesi Zeytincik Sokak ile Sümerler Mahallesi Mozaik Sitesi yolunda taş duvar örme çalışmaları gerçekleştiren ekipler, oluşturdukları güvenlik bandı ile olası heyelan riskinin de önüne geçtiklerinin altını çizdiler.

Defne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, eğimli arazilerde meydana gelebilecek kaymaları önlemek için ihtiyaç duyulan noktalarda taş duvar örme çalışmalarını sürdürecekleri açıklamasında bulundular.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.