TOSYÖV’den Özdemir’e ziyaret « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 18:53

TOSYÖV’den Özdemir’e ziyaret

Hatay’ın başarılı kadın iş insanlarından Nidal Özdemir, projeleriyyle takdir toplamaya devam ediyor.

reklam
TOSYÖV’den Özdemir’e ziyaret
Son Güncelleme :

12 Ocak 2023 - 22:15

528 views

TOSYÖV’den Özdemir’e ziyaret

Hatay’ın başarılı kadın iş insanlarından Nidal Özdemir, projeleriyyle takdir toplamaya devam ediyor.

Gerek iş, gerekse de siyaset yaşantısıyla takdir toplayan Özdemir’e son olarak TOSYÖV Hatay Destekleme ve Dayanışma Derneği Başkanı Tahsin Rende ve yönetimi ziyaret gerçekleştirdi. İşletmeciliğini yaptığı Yeşil Ev Cafe & Boutique Hotel’de heyeti kabul eden Özdemir, çalışmalarıyla ilgili TOSYÖV yönetimine bilgilendirmelerde bulundu. Özdemir, 5 odalı bir butik otel bahçesi kafe olarak kullanılan Yeşil Ev Cafe & Boutique Hoteli faaliyete açarak önemli bir boşluğu doldurduğunu belirterek çalışmasının detaylarını heyete aktardı.

 

ÖZDEMİR OTELİNİ TANITTI
Özdemir yaptığı konuşmada; “Geniş avlusuyla mahallenin düğün, nişan gibi özel törenlerine ev sahipliği yapan mekan ilk olarak 1800 yılların sonlarında Yahudi bir aileyle hayat bulmuş ve 2009 yılına kadar farklı din, mezheplerden ailelerin evi olmuştur.

Ev, 2009 yılında tarafımızca tarihi dokunun günümüzde yaşatılması amacıyla alındı. 2011 yılında başlayan restorasyon, tarihi dokuya zarar vermeden tamamen koruma çalışması yapılarak 2017 yılında tamamlanmıştır. 6 yıl süren çalışmadan sonra 2019 yılında Yeşil Ev adıyla butik otel ve cafe hizmeti vermeye başlamıştır. Tarihi kent merkezi içerisinde Asi Nehri, Kurtuluş Caddesi ve Saray Caddesi arasındaki Eski Antakya Sokakları olarak adlandırılan bölgede konumlanan butik otelimiz 5 odalı olup, aynı zamanda geniş yemyeşil avlusuyla cafe hizmeti vermektedir.

Yeşil Ev Boutique Hotel, tarihi taş evlerin bulunduğu Zenginler Mahallesi Antakya merkezde, meşhur tarihi uzun çarşı, Anadolu’nun ilk camisi olan Habib-i Neccar Camii, Katolik, Ortodoks, Protestan kiliselerine yürüme, dünyanın ikinci en büyük Mozaik Müzesine ve Hristiyanlığın ilk ibadet yeri kabul edilen St.Pierre Kilisesine 1.5 km mesafesindedir. Otelimiz özel tasarlanmış mobilya ve aksesuarlarıyla sizi yoğunluktan uzaklaştırarak huzurlu bir ev ortamına davet eder” ifadelerini kulllandı. TOSYÖV heyetine ziyaretleri için teşekkür eden Özdemir, tümm vatandaşları otele davet etti. TOSYÖV heyeti de girişiminden dolayı Özdemir’i kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Reklam

Reklam

Reklam

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.