Torun’dan Erzin’e nezaket ziyareti « Hatay Yeni Haber Gazetesi

16 Nisan 2024 - 06:28

Torun’dan Erzin’e nezaket ziyareti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Hatay temasları kapsamında CHP Erzin İlçe Başkanlığı ve Erzin Belediyesi’ni ziyaret etti.

reklam
Torun’dan Erzin’e nezaket ziyareti
Son Güncelleme :

28 Mart 2021 - 10:59

201 views

Ziyarette Torun’a CHP Hatay İl Başkanı H. Ramiz Parlar ve Hatay Milletvekilleri eşlik etti. Heyetin ilk durağı CHP Erzin İlçe Başkanlığı oldu. Başkan Yalçın Elmasoğlu heyeti karşıladı. Toplantıda katılımcılar selamlama konuşmaları gerçekleştirdi.
İKİNCİ DURAK ERZİN BELEDİYESİ OLDU


CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un Erzin ziyaretleri kapsamında ikinci durağı Erzin Belediyesi oldu. Torun ve beraberindeki heyeti Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu karşıladı.

reklam

İlk olarak Erzin Belediyesi’nin son dönemde gerçekleştirdiği hizmetlerle ilgili slayt izlendi. Torun, Başkan Elmasoğlu’nu hizmetleri dolayısıyla kutladı. Elmasoğlu, ziyaretin anısına Torun ve beraberindekilere Erzin’in simgesi olan narenciye ikram etti. Gündeme yönelik konuların görüşüldüğü ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. Toruni Başkan Elmasoğlu’na başarılar diledi. Elmasoğlu da Seyit Torun’u Erzin’de ağırlamaktan dolayı onur duyduğunu belirtti.
(Haber-Fotoğraf: Levent AŞKAR)

reklam

 

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.