Topal’dan provokasyona sert eleştiri « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 22:34

Topal’dan provokasyona sert eleştiri

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, geçtiğimiz günlerde Samandağ Sahili’nde halkı provoke edici şahsın yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

reklam
Topal’dan provokasyona sert eleştiri
Son Güncelleme :

19 Mart 2021 - 22:11

178 views

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, geçtiğimiz günlerde Samandağ Sahili’nde halkı provoke edici şahsın yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından bir canlı yayın yapan Serkan Topal, yaptığı açıklamada, “Samandağ sahilinde gezeteci kisvesi altında bir provokatör, alevi vatandaşlarımıza ağza alınmayacak küfürler etmiş. Biz millet olarak bu tür eylemlere geçitvermedik. Elimizin tersiyle ittik. Hatay’ı Suriye üzerinden kışkırtmak isteyenler şunu iyi bilmelidirler ki Hatay eşi görülmemiş bir mücadele ile anavatana kavuşmuştur. Bunu bilmeyenler bilsin. Bugün 18 Mart. Millet olarak emperyalizme geçit vermediğimiz günün yıldönümüdür. Biz millet olarak söz konusu vatansa gerisi teferruattır diyoruz. Halkımızdan bu tür fitne ve fesatlara kanmamalarını, bu tür düşünceli insanlara da prim vermemelerini rica ediyorum. Yetkililerle bu konuyu istişare ettik. Soruşturma başlatıldığı belirtildi.

reklam


KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
Konunun takipçisi olacağız. Devletimizden ve başsavcılardan bu tür gazeteci kisvesi altında bulunan kişilerin serbestçe dolaşamaması konusunda daha hassas davranmalarını bekliyoruz. Hatay’ı karıştırmak isteyenlerin bu tür olaylarını gördük. Hatay’ın birliği, Türkiye’nin huzuru ve barışıdır. Bu yüzden Türkiye’yi karıştırmak isteyenlerin ilk hedefi Hatay’dır. Hataylılar bu provokasyonlara daha önce gelmedi. Bundan sonra da bu tür eylemleri ellerinin tersiyle itecektir. Tüm vatandaşlarımız bu tür insanları görünce güvenlik güçlerine haber vermeleridir. Biz birlikte güçlüyüz. Hataylıların bayrağı al bayraktır. Şehitlerimizin kanıyla yoğrulmuş bayraktır. Bu devleti sonuna kadar payidar kılamk için mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu konuyla ilgili sorşturmanın daha ivedi şekilde ilerletilmesini rica ediyorum. Biz ne olursa olsun birbirimize daha çok kenetleneceğiz” ifadelerini kullandı.

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.