TÖB-SEN ‘DEN MAHİR BARIŞAN’A ÇAĞRI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

3 Mayıs 2024 - 10:04

TÖB-SEN ‘DEN MAHİR BARIŞAN’A ÇAĞRI

TÖBSEN Muş İl Temsilcisi Serkan Bebek, Eğitim Bir Sen Muş Şube Başkanı Mahir Barışan’ı canlı yayında tartışmaya davet etti.

reklam
TÖB-SEN ‘DEN MAHİR BARIŞAN’A ÇAĞRI
Son Güncelleme :

05 Mayıs 2022 - 22:26

927 views

TÖB-SEN ‘DEN MAHİR BARIŞAN’A ÇAĞRI

TÖBSEN Muş İl Temsilcisi Serkan Bebek, Eğitim Bir Sen Muş Şube Başkanı Mahir Barışan’ı canlı yayında tartışmaya davet etti.


Başkan Bebek yaptığı açıklamada; “Tüm Öğretmenler Birliği Sendikası olarak kısa sürede Türkiye’de ve Muş ilinde bilinen bir sendika haline geldik . Muş özelinde yaptığımız çalışmalar ve incelemeler de öğretmenlerin çoğunlukla sendikaların kazanım ve kayıplarından pek bilgisi olmadığını daha çok eş , dost , hatır gönül için ya da bazı çekincelerden ötürü bazı sendikalara üye olduklarını sendikalı olduklarını gördük. Ait olduğun sendikanın dönemine ait çalışmaları kazanımları ve kayıpları neler diye sorduğumuzda da öğretmenlerin bir çoğundan kazanım anlamında cevap alamazken ekonomik anlamda kayıplarımızı sendikalı sendikasız bütün öğretmenler dile getirir hale geldi. Elbette bütün sendikaların yaptığı çalışmalara saygımız var. Yapılan güzel çalışmaları da her zaman desteleyecek kadar onurlu insanlarız . Fakat özlük, sosyal ve demokratik haklarımızda yaşanan kayıplar çok fazlasıyla derinleşmeye başlamıştır. Sendikaların okul gezilerinde sendikal kültür ve çalışmalardan uzak eğitimcilere gerçek dışı şeyler anlatılmaları Muş’ta öğretmenler arasında Bilgi kirliliği yaratmaktadır. Tüm Öğretmenler Birliği Sendikası Türkiye’de bağımsız sendikacılığın direnişini başlatmış hiçbir siyasi parti ile organik bağı olmayan ve tüzüğüne herhangi bir üye ya da yöneticisinin siyasi parti ile organik bağı tespit edilirse sendikadan ihraç edilir maddesini koymuş halkçı demokratik bir sendikadır.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

BU AÇIK OTURUM SENDİKAL REKLAM DA OLACAKTIR
Kısa sürede Türkiye’de 20’den fazla şehirde üye yapma başarısını göstermiş her geçen gün biraz daha büyüyen bir sendikadır. Demokratik alanda yapılacak eleştirilere her zaman açık olan ve eleştiriyi hayatımızın olmazsa olmazı kabul eden bizler Muş’ta öğretmen odalarında sendikaların yarattığı Bilgi kirliliğini düzeltmek adına Muş memur sen temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Muş Şube Başkanı Mahir Bey’i karşılıklı canlı yayında verilecek bir tartışma oturumuna davet ediyoruz. Oturum sonunda oturumu izleyenler kazanımlar mı kayıplar mı daha fazla ? Kayıplar kazanımları yutup gölgede mi bırakmış canlı yayını izleyenler karar verecektir. İsteriz ki Türkiye’de ve Muş’ta çok fazla üyeye sahip bir sendikanın yöneticisi bu üye başarısını canlı yayında da bizlerin karşısında somut şeylerle anlatabilsin. Mahir Bey’de kabul ederse istedikleri tarih ve istedikleri zamanda “SENDİKAL KAZANIM VE KAYIPLAR“ başlıklı bu oturumu güzel bir şekilde kimsenin kimseyi kırmadığı demokratik bir alanda somut belge ve bilgilerle tartışalım. En azından böyle bir oturuma iyi tarafından bakmalarını da isteriz. Gittikleri her okulda hep kazanım anlatan Mahir Bey için bu canlı yayında yapılacak otururum aynı zamanda bir sendikal reklam olacaktır başarılarını anlatacağı bir alan olacaktır. Belki bu oturum diğer illere de örnek olur Eğitim Bir Sen öğretmen odaları yerine diğer sendikaların yöneticilerine de bu başarıları anlatıp ikna etme gibi bir durumu yaşarlar. Mahir Bey’in cevabını sabırsızlıkla bekliyor kendisine sendikal çalışmalarında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Reklam

Reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.