TEVFİK ERKEK: ‘’BİZ ARMUTLU HALKI İÇİN VARIZ, ARMUTLU HALKI İLE BİRLİKTE TÜRKİYE İÇİN VARIZ’’ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 14:05

TEVFİK ERKEK: ‘’BİZ ARMUTLU HALKI İÇİN VARIZ, ARMUTLU HALKI İLE BİRLİKTE TÜRKİYE İÇİN VARIZ’’

reklam
TEVFİK ERKEK: ‘’BİZ ARMUTLU HALKI İÇİN VARIZ, ARMUTLU HALKI İLE BİRLİKTE TÜRKİYE İÇİN VARIZ’’
Son Güncelleme :

20 Kasım 2017 - 14:49

188 views

ASYAD BAŞKANI TEVFİK ERKEK: ‘’BİZ ARMUTLU HALKI İÇİN VARIZ, ARMUTLU HALKI İLE BİRLİKTE TÜRKİYE İÇİN VARIZ’’

(ASYAD) Armutlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, olağan kongreye gitti.

(ASYAD) Divan başkanlığını Ali Kılıç, katip üyeler Vecih Harbelioğlu ve Süleyman Çekmece’ den oluşan olağan kongrede, dernek binasında toplanan yönetici ve üyeler kongre gündeminde yer alan maddeleri oyladı. Kongre başlangıcında yapılan yoklama sonucunda, toplantı yeter sayısına ulaşıldı ve divan seçiminden sonra ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitler anısında bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Daha sonra yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunmasına geçildi. Raporlar, kongrede oy birliği ile ibra edildikten sonra, ASYAD Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Erkek, derneğin yaptığı faaliyetleri sırasıyla okudu.

2017-2020 yılları tahmini bütçe raporu da oy birliği ile kabul edildi. Buna göre, üye aidatları, 5 bin 600 lira, bağış ve yardımlar ise 18 bin 400 lira olmak üzere toplam gelir hedefi 24 bin lira olarak belirlendi. Gider tablosu ise, elektrik, su, telefon faturaları 2 bin lira, kira 18 bin lira ve diğer giderler bin lira olmak üzere toplamda 24 bin lira olarak açıklandı.

 

 

Üyeler tarafından oy birliği ile kabul edilen bütçeden sonra, Armutlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tevfik Erkek kısa bir konuşma yaptı. Erkek, “Yönetimdeki arkadaşlarla beraber güveninize layık olmak için çalışıyoruz. Bundan sonra da çalışmalarımızı aynı anlayış ile sürdürmeye devam edeceğiz. Biz Armutlu halkı için varız, Armutlu halkı ile birlikte Türkiye için varız. Bugüne kadar, sizin özverili çalışmalarınız ışığında birbirinden önemli faaliyetlere imza attık. Birlik ve beraberliğin savunucusu olan bu derneğin üyelerine tek tek teşekkür ediyorum. Bu kongrede çıtamızı az da olsa yükselttik. Bundan sonra daha da yükseltmek için çaba sarf edeceğiz. Katılımınızdan dolayı hepinize, yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum” sözlerini kullandı. Kongre toplu fotoğrafların çekilmesiyle son buldu.

 

 

Yönetim kurulu aşağıdaki isimlerden oluştu:

ASYAD YÖNETİM KURULU (ASİL) LİSTESİ

1 -Tevfik Erkek,2- Nizamettin Ada,3- Kemal Paşa,4-Eren Paşa,5-Mehmet Aşkar,6-Serap Çekmece,7-Mithat Bozkurt,8-Emel Aslan,9-Semih Çolak, 10-Özlem Demirel,11-Naim Bahar,12-Hatice Sahil,13-Sait Düşer,14-Fatma Ahrezoğulları,15-Mustafa Bucak

ASYAD YÖNETİM KURULU (YEDEK) LİSTESİ

1-İskender Doğru,2-Ferah Topraklı,3-Selda Kargı Erkek,4-Fırat Atay,5-Necla dokuyucu,6-Mehmet Ali Durmaz,7-Mehmet Bakır,8-Hatice Deniz,9-Hatice Çokluk,10-Gülsen Paşa,11-Selma Dokur,12-Sevilay Taş,13-Ali Yüksek,14-Okan Ada,15-İsa Ekşi

DENETLEME KURULU (ASİL) LİSTESİ

1-Aysel Yasinoğlu,2-Sevim Burgaz,3-Bedia Düşer

DENETLEME KURULU (YEDEK) LİSTESİ

1 Naim Ada,2-Vehibe Çolak,3-Selva Nurel

(Haber/Fotoğraf/Kamera: Levent Aşkar)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.