Teksöz: Hatay için çalışıyoruz « Hatay Yeni Haber Gazetesi

4 Mayıs 2024 - 21:49

Teksöz: Hatay için çalışıyoruz

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Hatay için çalışmaya devam ediyor.

reklam
Teksöz: Hatay için çalışıyoruz
Son Güncelleme :

23 Ocak 2022 - 10:25

169 views

Teksöz: Hatay için çalışıyoruz

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Hatay için çalışmaya devam ediyor.

Her gün farklı kurum ve kuruluşlarla istişarelerde bulunan Teksöz, Hatay’ın, esnafların ve vatandaşların menfaatleri doğrultusunda kararlar alıyor.

Başkan Teksöz, son günlerde yaptığı ziyaretlerle ilgili açıklamasında; “Hatay Valimiz Rahmi Doğan’ın büyük destekleri ile Danimarka Mülteci Konseyi (Danish Refugee Council/DRC), Hatay Valiliği ve Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile 100 Türk vatandaşımız ve mülteci topluluk üyesine iş imkânı yaratmak için bir işbirliği protokolü imzaladı. Proje faydalanıcılara, Hatay mobilya sektörünün ihtiyaç duyduğu mesleki beceriler konusunda mesleki eğitim sağlayacak ve kursiyerlerin mobilya işyerlerinde çalışmaları sağlanacaktır. Alman Federal Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Bakanlığı (BMZ) tarafından KFW-Alman Kalkınma Bankası aracılığıyla finanse edilmektedir. Oto motor, elektrik oto boya, ayakkabı vs. konularında çalışmalarımız devam etmektedir.

GÜMÜŞOĞLU VE KERSİOĞLU’NU AĞIRLADI

Samandağ esnaf ve sanatkârlar odası başkanı ve HESOB yönetim kurulu üyesi Refik Gümüşoğlu ağabeyim birliğimizi ziyaret ettiler. Samandağ esnaf ve sanatkârlarımızın genel konularını istişare ettik. 24 saat esnafımızın emrindeyiz. Antakya kahveciler otelciler ve Lokantacılar odası başkanı Mahmut Kersioğlu ve yönetim kurulu üyeleri birliğimizi ziyaret ettiler. Esnafımızın genel konularını istişarelere ettik. Başarılar diliyorum. 24 saat esnafımızın yanında ve emrindeyiz.

NURETTİN KOYUN’A ZİYARET

Serinyol esnaf kefalet kooperatifi başkanı ve Bölge birliği başkan vekili Nurittin Koyun ağabeyimizi ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Emeklerine sağlık. Başarılar diliyorum. 24 saat esnafımızın emrindeyiz” ifadelerini kullandı.

reklam

reklam

reklam

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN