TED Hatay’dan “İklim Değişikliği ve Çocuk” sergisi « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 10:36

reklam

TED Hatay’dan “İklim Değişikliği ve Çocuk” sergisi

TED Hatay Koleji Hatay’da ilklerin lideri olmaya ve farkındalık yaratmaya devam ediyor!

TED Hatay’dan “İklim Değişikliği ve Çocuk” sergisi
Son Güncelleme :

27 Nisan 2022 - 12:57

272 views

TED Hatay Koleji Hatay’da ilklerin lideri olmaya ve farkındalık yaratmaya devam ediyor!

TED Hatay Koleji, hem iklim değişikliğinin altını çizmek hem de Hataylıları etkileyici bir fotoğraf sergisi ile buluşturmak adına UNICEF’in fotoğraf sergisini Hatay halkıyla buluşturdu. 23 Nisan Cumartesi günü EXPO’da sergilenen “İklim Değişikliği ve Çocuk” fotoğraf sergisine başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Dışişleri Bakanlığı Hatay Temsilcisi Büyükelçi Devrim Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Yusuf Önlen, UNICEF Türkiye Temsilcisi Regina de Dominicis, TED Hatay Koleji Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mustafa Özat ve sergiyi büyük ilgiyle karşılayan Hatay halkı ve çocuklar katılım gösterdi.

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

SERGİ 16 MAYIS’A KADAR AÇIK OLACAK

TED Hatay Koleji öğrencilerinin müzik dinletisi, İngilizce ve Türkçe olarak “İklim Değişikliği” mesajlarıyla başlayan açılışta TED Hatay Koleji Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mustafa Özat, UNICEF Türkiye Temsilcisi Regina de Dominicis ve HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş “İklim Değişikliği”ne dikkat çektikleri konuşmalarını paylaştılar. Protokol üyeleri ve öğrencilerin katılımı ile yapılan kurdele kesim töreni sonrası tüm konuklar, iklim değişikliğinin dünyamızdaki etkisinin çarpıcı şekilde sanatla buluştuğu sergiyi beğeniyle gezdi. Sergi tüm Hataylıların ziyaretine 16 Mayıs 2022 tarihine kadar açık olacak.

 

Reklam

Reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.