SP GİK ÜYESİ DR. NECMETTİN ÇALIŞKAN: AB’YE BAĞLILIK MESAJI VERMEKTEN VAZGEÇİLMELİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:39

reklam

SP GİK ÜYESİ DR. NECMETTİN ÇALIŞKAN: AB’YE BAĞLILIK MESAJI VERMEKTEN VAZGEÇİLMELİ

SP GİK ÜYESİ DR. NECMETTİN ÇALIŞKAN: AB’YE BAĞLILIK MESAJI VERMEKTEN VAZGEÇİLMELİ
Son Güncelleme :

11 Temmuz 2017 - 12:32

176 views

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Dr. Necmettin Çalışkan, Saadet Partisi Gençlik Kolları’nın İstanbul Şile’deki yaz eğitimi kampına konuşmacı olarak katıldı.

Gençlere ‘dış politika’ konusunda sunum yapan Dr. Necmettin Çalışkan, Milli Görüş camiasının dış politika açısından 3 önemli hedefi olduğunu belirterek, Bunlar; “Uydu değil lider ülke Türkiye, İslam birliği ve yeni bir dünyanın kurulması” olduğunu ifade etti.

Çalışkan konuşmasının devamında, “Ancak bugün ülke olarak dış politikamıza baktığımızda,  hedefimizin Avrupa Birliği’nden ibaret olduğunu görüyoruz. AB, Papa’nın öncülüğünde kurulmuş Hristiyan kulübüdür. AB’nin 28 ülkesinin hepsi de Hristiyan ülkelerdir. AB, Hıristiyan, Yahudi inancı üzerine kurulu bir medeniyettir. Haçlı Savaşlarının bir ürünüdür. Bu nedenle Türkiye’yi almazlar. Kaldı ki AB’ye girmek için çok büyük tavizler verilmektedir.

Bizden, Siyasi, Ekonomik, Kültürel ve Sosyal tavizler istemektedirler. Terörü kendileri üretir İslam’a mal ederler. Yöneticilerimiz 50 yıldır kapısında beklediğimiz “AB’ye bağlılık” mesajı vermekten vazgeçip Milli Görüş’ün savunduğu ilkelere sarılmalıdır” diye konuştu. (Haber Merkezi)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.