SÖYLER: 14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN « Hatay Yeni Haber Gazetesi

23 Nisan 2024 - 21:32

SÖYLER: 14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN

Batıgöz Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet SÖYLER, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

reklam
SÖYLER: 14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN
Son Güncelleme :

14 Mart 2021 - 15:05

170 views
Batıgöz Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet SÖYLER, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Batıgöz Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet SÖYLER, mesajında, “Sağlıklı bir yaşam insanlığın en temel hakkıdır” diyerek, “Mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi ve insan sağlığının korunması tüm insanlığın süre gelen amaçlarından olmuştur. Bu amaçla tıp alanında her geçen gün kaydedilen yeni gelişmeleri erişilebilir hale getirmek başta doktorlar olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına düşmektedir. Görevimiz bu çerçevede her zaman kutsal, saygın ve onurlu bir meslek olarak görülmüştür. Dünyada yaşanan gelişmeleri eş zamanlı takip ederek uygulayan, doktor ve sağlık çalışanlarımız sürekli kendilerini geliştirmiştir. Bunun neticesi olarak birçok komşu ülke ve Avrupalı hastalar her gün artan sayılarıyla kendilerini Türk hekimlerine emanet etmektedir. Özellikle son bir yılda tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 pandemisi sürecinde, zorluklara rağmen görevlerini özverili bir şekilde yerine getiren hekimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza çok şey borçluyuz. Batıgöz Sağlık Grubu olarak bu süreçte hem çalışanlarımızın hem de halkımızın sağlığını gözeterek gerek almış olduğumuz tedbirlerle gerekse de vermiş olduğumuz sağlık hizmeti ile bu süreçten alnımızın akıyla çıkmaya çalıştık. Bu uğurda adeta kahramanca savaş veren tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı gönülden kutluyorum’’ ifadesine yer verdi.
reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.