Soroptimistlerden anlamlı proje « Hatay Yeni Haber Gazetesi

3 Mayıs 2024 - 07:12

Soroptimistlerden anlamlı proje

Antakya Soroptimist Kulübü çok anlamlı bir projeye daha imza attı.

reklam
Soroptimistlerden anlamlı proje
Son Güncelleme :

01 Kasım 2022 - 10:12

232 views

Soroptimistlerden anlamlı proje

Antakya Soroptimist Kulübü çok anlamlı bir projeye daha imza attı.

Soroptimist ilkelerinden ve başlıca çalışma alanlarından biri olan ‘’Herkes İçin İnsan Hakları’’ temelinde, kadınların adalete erişimlerini kolaylaştırmayı amaçlayan,  Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi finansal desteği ile gerçekleştirilen Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu’nun ‘’KOLAYCA” Kadınlar için Renkli bir Hukuk Okuryazarlığı” projesinin iki etabı TEOFARM Çiftliğin harika atmosferinde gerçekleştirildi. Projeye 21 kadın aktif olarak katıldı. Kadınlar, duygu durumlarını ve yaşam kalitelerini belirten renkler kullanılarak çeşitli elişleri yaparken, Hatay Barosu Kadın Hakları Komisyonu Üyesi Av. Seher SÖZBİLİR katılımcılara çeşitli konularda hukuksal bilgiler verdi.

KATILIMCILAR KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRDİ

Antakya Soroptimist Kulübü Başkanı Sonay Altunay Bayraktar, Teofarm Marka Kurucusu Elif Ovalı ve kulüp üyelerinin yanı sıra; TSKF Başkanı Sevil Koca ve Federasyon Sekreteri Meral Sevim de projede hazır bulunanlar arasındaydı.

Katılımcılar çok keyifli ve bilgi dolu bir gün geçirdiklerini belirtirken, Antakya Soroptimist Kulübü Başkanı Dr. Sonay Altunay Bayraktar;  ”Tüm kadınlarımız çok memnun ayrıldı. Muhteşem ev sahipliği için Antakya Soroptimist Kulübü üyemiz sevgili Elif Ovalı’ya, katılımları için federasyon başkanımız ve sekreterimize, proje rehberlikleri ve destekleri için Gül Üstün’e ve değerli emekleri için Avukat Seher Sözbilir’e çok teşekkür ederiz. Biz Soroptimistler kadınlarımızın her alanda daima yanlarında olacağız” dedi.

Reklam

Reklam

 

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.