Serkan Topal Hatay’ın 15 İlçesine Teşvik Verilmesini İstedi « Hatay Yeni Haber Gazetesi

26 Nisan 2024 - 16:34

Serkan Topal Hatay’ın 15 İlçesine Teşvik Verilmesini İstedi

reklam
Serkan Topal Hatay’ın 15 İlçesine Teşvik Verilmesini İstedi
Son Güncelleme :

15 Şubat 2018 - 0:18

190 views

Serkan Topal Hatay’ın 15 İlçesine Teşvik Verilmesini İstedi

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal,14.02.2018 tarihli Genel Kurul konuşmasında Hatay için teşvik istedi.

Serkan Topal Genel Kurulda yaptığı konuşmada: ‘’Sayın Bakanım, Zeytin Dalı Harekatı’nda özellikle en çok etkilenen illerin başında Hatay olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Özellikle Hatay’da sınıra yakın olan 6 ilçede Hükûmet bütün kamu alacaklarını bir yıl erteledi. Biz bunu doğru buluyoruz, kesinlikle doğru bir karar teşekkür ediyoruz. Ancak sadece 6 ilçe değil, diğer ilçelerde de maalesef esnaflarımız zor durumda, birçok kişi de SSK’sını ödeyemiyor, esnaf gerçekten zor durumda. Bu yüzden alınan aynı kararın 15 ilçede uygulanmasını talep ediyoruz.

Ayrıca, sınıra yakın olan, başta Reyhanlı olmak üzere 6 ilçedeki esnaflara da ayrıca bir teşvik verilmesini talep ediyorum. Bunu da gerçekten bekliyoruz, Hatay halkı da bekliyor.
Çok teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum’’ dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.