Şemsettin KARA:’’ KURBAN BAYRAMINI EN KALBİ DUYGULARIMLA KUTLARIM’’ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Nisan 2024 - 12:31

Şemsettin KARA:’’ KURBAN BAYRAMINI EN KALBİ DUYGULARIMLA KUTLARIM’’

Hika-Der Yönetim Kurulu Başkanı ve Kapan Ofset Sanayi Ticaret Ltd. Şti. İnsan Kaynakları Müdürü Şemsettin KARA, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

reklam
Şemsettin KARA:’’ KURBAN BAYRAMINI EN KALBİ DUYGULARIMLA KUTLARIM’’
Son Güncelleme :

10 Ağustos 2019 - 15:53

322 views

Hika-Der Yönetim Kurulu Başkanı ve Kapan Ofset Sanayi Ticaret Ltd. Şti. İnsan Kaynakları Müdürü Şemsettin KARA, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Kutlama mesajında Başkan Şemsettin Kara: ‘’İslam dininin iki büyük bayramlarından olan Kurban Bayramı’nı kutluyoruz.

Bayramlar; insanlarımızın birbirlerine sevgiyle ve sevinçle kucakladığı, akrabalık ve dostluk bağlarının güçlendiği, kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu, kaynaşma ve birlik olma duygusunun perçinlendiği, bağışlamanın öne çıktığı özel günlerdir.

Farklı inanç ve kültürlerin bir arada yaşadığı, bayramların karşılıklı saygı ve hoşgörü içerisinde kutlandığı ilimizde bin yıldır yaşattığımız kardeşliğimizin, birliğimizin ve berberliğimizin bu bayramda da daha da güçlenmesine vesile olması en büyük temennim olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramınızı birlik, dirlik, beraberlik içinde yeniden kucaklaşmak, barışmak, kırgınlıkları unutmak ve hep birlikte coşkuyla kutlamanız dileklerimle Kurban Bayramınızı yürekten tebrik ediyorum’’ dedi. (Haber/ Fotoğraf: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.