Şehidin Okuduğu Liseye Ailesi Tarafından Bilgi Ve Teknoloji Sınıfı Kazandırıldı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Nisan 2024 - 21:14

Şehidin Okuduğu Liseye Ailesi Tarafından Bilgi Ve Teknoloji Sınıfı Kazandırıldı

reklam
Şehidin Okuduğu Liseye Ailesi Tarafından Bilgi Ve Teknoloji Sınıfı Kazandırıldı
Son Güncelleme :

03 Haziran 2016 - 8:56

203 views

Karaman’da askeri aracın devrilmesi sonucu 2009 yılında şehit olan Hataylı Burak Görürüm’ün ailesi, şehit oğullarının mezun olduğu liseye bilgi ve teknoloji sınıfı kazandırdı.
İskenderun ilçesinde Şehit Burak Görürüm’ün mezun olduğu Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde açılışı gerçekleşen sınıfta konuşan şehit babası Şahin Görürüm, “Allah kimseye evlat acısı vermesin. Haberleri bile seyretmiyorum her gün aynı acıları yaşıyorum” dedi. Okulunu çok seven oğlunun anısını yaşatmak istediğini ve bu nedenle bilgi teknoloji sınıfı açmaya karar verdiklerini kaydeden Görürüm, bilgi ve teknoloji sınıfına alınan araç ve gereçlerin ise oğullarının şehit maaşıyla alındığını söyledi.
Şehit oğlunun eğitim ve öğretim gördüğü sıralarda oturan ve gözyaşlarına hakim olamayan anne Nurten Görürüm ise “Oğlum çok mutlu olmuştur. Okulunu çok seviyordu. Öğretmenine baba derdi. İsteyerek bu okula gelmişti” dedi.
İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven de aileye yapmış olduğu katkıdan dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti.
Konuşmaların ardından şehidin ismini taşıyan Burak Görürüm Bilgi ve Teknoloji Sınıfı’nın açılışı gerçekleşti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.