Sedat Aslan rüya projesini hayata geçiriyor « Hatay Yeni Haber Gazetesi

27 Nisan 2024 - 01:06

Sedat Aslan rüya projesini hayata geçiriyor

reklam
Sedat Aslan rüya projesini hayata geçiriyor
Son Güncelleme :

19 Ağustos 2020 - 14:54

1.331 views

Hatay’ın başarılı işadamlarından Sedat ASLAN, Hatay’ın rüya projelerinden birini daha hayata geçirmenin sevincini yaşıyor. İskenderun TCDD merkezi karşısında yapımına kaldığı yeden yeniden başlanan Liya Marin Projesi ile vatandaşlar uygun fiyatlara kaliteli ev sahibi olabilecek.

İskenderun şehir merkezinde TCCD karşısında bulunan Liya Marin projesinin yapımı geçtiğimiz yıllarda başlamıştı. Projeyi başlatan firmanın ekonomik sıkıntıları nedeniyle bir süre sekteye uğrayan proje, Aslan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Aslan’ın el atmasıyla %90 oranında bitti.

SEDAT ASLAN: LİYA MARİN RÜYA PROJE OLACAK

Aslan Grup olarak projeyi sahiplendiklerini ve 2020 yılı içerisinde anahtar teslimine başlayacaklarını belirten Aslan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Aslan; “Eşsiz bir yaşamı inşa etme hayalimiz ile örtüşen Liya Marin projesine yatırımcı olmaktan keyif aldık. Liya Marin’de yaşayanlar; yıldızlara dokunan bir kelebek gibi hissetmeliydi. Yılların birikimli ve tecrübeli kadroları ile birleşerek İskenderun Şehir Merkezinde, TCDD karşısında Liya Marin Beş Yıldızlı Yaşam Merkezini sizlerle buluşturmaya karar verdik” dedi. Hatay’ın tüm basın yayın ve medya iletişim temsilcilerinin de katılımıyla İskenderun’da proje sahasının ofisinde önümüzdeki günlerde tanıtım kokteyli gerçekleştireceklerini belirten Aslan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Aslan son olarak; “Proje hakkında detaylı bilgi almak ve merak ettikleriniz için www.liyamarin.com adresinden web sayfamızı ziyaret edebilir veya Sizlere ulaşmamızın ilk adımı olan 444 5 131 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.