SAVAŞ: SİYASİ PARTİ VE DÜŞÜNCEYE ÖNEM VERMEDEN HATAY’IMIZA HİZMET VERİYORUZ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

28 Nisan 2024 - 16:06

SAVAŞ: SİYASİ PARTİ VE DÜŞÜNCEYE ÖNEM VERMEDEN HATAY’IMIZA HİZMET VERİYORUZ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, depremin ardından gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerindeki yeni adresi Hassa ilçesi oldu.

reklam
SAVAŞ: SİYASİ PARTİ VE DÜŞÜNCEYE ÖNEM VERMEDEN HATAY’IMIZA HİZMET VERİYORUZ
Son Güncelleme :

10 Ağustos 2023 - 18:58

223 views

LÜTFÜ SAVAŞ HASSA İLÇESİNDE ÇİFTÇİLERLE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, depremin ardından gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerindeki yeni adresi Hassa ilçesi oldu.

6 Şubat Depremi’nden sonra Hatay’ın her ilçesine ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinleyen Savaş, Hassa’nın Gazeluşağı, Gülpınar, Yukarıbucak, Eğribucak, Yeniyapan, Sapanözü, Çınarbaşı ve Koruhüyük Mahallelerinde muhtar ve vatandaşlar ile görüştü.

“ ULAŞIM VE YOL SORUNLARINIZI EN KISA SÜRE İÇERİSİNDE ÇÖZECEĞİZ”

Hatay’ın zor zamanlar geçirdiğini ve bu günleri birlik ve beraberlik ile aşacaklarını ifade eden Savaş, “Sizlerin görüş ve önerileri çok önemli. Bizim için her zaman çok değerlisiniz. Köylere her zaman yapmış olduğumuz hizmetleri herkes çok iyi bilir. Nasıl ve hangi şartlarda üretim yaptığınızı hepimiz biliyoruz. Talep ettiğiniz ve sıkıntı yaşadığınız ulaşım ve yol sorunlarını en kısa süre içerisinde çözeceğiz” dedi.

LÜTFÜ SAVAŞ: YOL VE İÇME SUYU İLE İLGİLİ ONARIM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesinin de depremde yara aldığını vurgulayan Başkan Savaş, “ Depremden dolayı altyapımız ve yollarımız çok ciddi hasarlar aldı. Yol ve içmesuyu ile ilgili onarım çalışmalarımız devam ediyor. Yaşamış olduğumuz felaket nedeniyle çok fazla belediye personelimizi kaybettik ve hizmet binalarımız da kullanılamaz hale geldi. Hizmetler konusunda biraz gecikme yaşayabiliriz çünkü imkânlarımız oldukça kısıtlı” açıklamasında bulundu.

“ HİZMETTE ASLA AYRIM YAPMAYIZ”

Hatay’ın 15 ilçesinde hiçbir ayırım gözetmeksizin ziyaretler gerçekleştirdiğini ve hizmet yaptıklarını belirten Lütfü Savaş, “Siyasi parti veya herhangi bir farklılık gözetmeksizin Hatay’ımıza hizmet veriyoruz, hizmette asla ayrım yapmayız.

“ZOR GÜNLER GEÇİRİYORUZ AMA BU GÜNLERİ HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

Vatandaşlarımızın beklentilerini elimizden geldiğince karşılamaya çalışıyoruz. Biz herkesi olduğu gibi seviyoruz. Zor günler geçiriyoruz ama bu günleri hep birlikte aşacağız” diye konuştu.

Lütfü Savaş ziyaretlerinde Hassalı vatandaşlara kısal kalkınma projeleri hakkında da bilgiler vererek sumak fidanı dağıttı.

Mahallelerdeki hasar alan evler hakkında da bilgiler alan Savaş, ilçede yaşamını yitiren vatandaşların yakınlarına baş sağlığı dileğinde bulundu.

 

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.