Sarıeroğlu: 2023’e doğru Şehir Buluşmalarımızı Hatay’dan başlattık « Hatay Yeni Haber Gazetesi

29 Nisan 2024 - 14:14

Sarıeroğlu: 2023’e doğru Şehir Buluşmalarımızı Hatay’dan başlattık

2023’e Doğru Şehir Buluşmaları Hatay’da Sosyal Politikalardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’nun katılımıyla Hatay’da gerçekleşti.

reklam
Sarıeroğlu: 2023’e doğru Şehir Buluşmalarımızı Hatay’dan başlattık
Son Güncelleme :

24 Eylül 2022 - 19:54

232 views

Sarıeroğlu: 2023’e doğru Şehir Buluşmalarımızı Hatay’dan başlattık

2023’e Doğru Şehir Buluşmaları Hatay’da Sosyal Politikalardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’nun katılımıyla Hatay’da gerçekleşti.


AK Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleşen basın toplantısına AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi, diğer illerden gelen milletvekilleri, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte vatandaşlar katıldı.


YEŞİLDAL: “HATAY’DA BÜYÜK HİZMETLER YAPTIK”
AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, yaptığı konuşmada; “Kurulduğumuz günden bu yana çok büyük başarılara imza attık. Adeta destansı kampanyalar yaptık. Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Hatay’da da büyük hizmetler yaptık. İnanıyorum mki 2023’te de zafere ulaşacağız. Genel merkez olarak bugün de sahadayız. İl teşkilatımız, ilçe teşkilatlarımız, 3 kademe yönetimimizle vatandaşlarımızla, iş insanlarımızla, esnaflarımızla kucaklaşacağız” dedi.


SARIEROĞLU: 20 KİŞİLİK HEYETİMİZ 15 İLÇEYE DAĞILACAK
Hepiniz hoşgeldiniz. Bugün AK Parti genel merkezimizin 2023’e doğru milletvekillerimizle birlkte Hatay’ımızın 15 ilçesinde çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. 2023’e doğru AK Parti kadroları olarak güçlü bir çalışma içindeyiz. Daha önceki çalışmalarımız neticesinde elde ettiğimiz veriler ışığında AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde bir vizyon toplantımız da olacak.

Bu sürece Antalya ile başladık. Bugün Hatay’dayız. Ülkemizin dört bir köşesini teşkilatlarımıza güç vermek adına dolaşıyoruz. Hatay’da da çok kapsamlı çalışmalar gerçekleştiriyoruz. 20 kişilik heyetle 15 ilçeye dağılarak çalışma yapacağız. İlçelerimizin, ilimizin kanaat önderleri, yaşlılarımız, şehit ailelerimiz, muhtarlarımız, engelli vatandaşlarımız ayak basmadığımız yer kalmayacak şekilde çalışma gerçekleştireceğiz.


TÜRKİYE OLARAK SÜREKLİ BÜYÜDÜK
Geldiğimiz ilk günden bu yana Hatay’ın enerjisini çok yüksek bulduk. Adem başkanımıza da teşekkür ediyorum. Şehrine olan bağlılığına takibiz. İnşallah Hatay teşkilatlarımız 15 ilçesi 593 mahallesiyle birlikte 2023’e emin adımlarla, güçlü adımlarla ilerliyor. İnşallah önce 2023, ardından da 2024’te damgamızı vuracağız. Çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Sayın Genel başkanımız öncülüğünde yaz döneminde tüm milletvekilimizle birlikte ayak basmadık yer bırakmadılar. Tüm vatandaşlarımızın bizlerden beklentilerini ve taleplerini tespit ettik. Vekillerimizin hazırladıkları raporlar neticesinde inşallah meclis çalışmalarımızı hızlandıracağız. Yakın zamanda dünya olarak zor bir dönemden geçtik. Pandemi döneminde uyguladığımız Türkiye ekonomi modeli ile dünya küçülmeye giderken Türkiye olarak 5 çeyrektir büyümemizi, istihdamımızdaki artışı sürdürüyoruz. 30 milyon istihdama ulaştık. Bu Türkiye için bir rekordur. İhracatımızı 250 milyar dolara kadar çıkardık.

Hatay’a 20 senedir yaptığımız yatırım miktarı 35 milyar TL’ye ulaştı. Sosyal devletin tüm argümanlarını vatandaşlarımıza ulaştırdık. Asgari ücrette %90’a varan bir artış yaptık. Başta tarım olmak üzere KDV ile ilgili düşüşler gerçekleştirdik. Sadece gıdada %18’den 8’e indirdik. Bu dönemde dokunmadığımız kimseyi bırakmadık. 2. yüzyıla damgamızı vuracak çalışma ve azmi içerisindeyiz. 2023’te de Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte vatandaşımızı refah içinde yaşatmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugün Hatay’dan başlatacağımız çalışmalar tüm Akdeniz’de güçlü bir sinerji oluşturacak. Bu potansiyel inşallah 2023 ve 2024’te ortaya konulacak sinerji ile taçlanacaktır” dedi.


Sarıeroğlu’nun konuşmasının ardından AK Parti’ye katılan vatandaşlara rozetleri takıldı.

Reklam

Reklam

Reklam

http://www.asitemizlik.com.tr, Bu Reklam Linki ile firmamıza başvuru yapanlara firmamız tarafından %10 indirim yapılacaktır.

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.