ŞANVERDİ: REYHANLIMIZA HAYIRLI OLSUN « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 18:08

ŞANVERDİ: REYHANLIMIZA HAYIRLI OLSUN

Reyhanlı Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, alınan kararla Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu kapsamına alındı.

reklam
ŞANVERDİ: REYHANLIMIZA HAYIRLI OLSUN
Son Güncelleme :

26 Mayıs 2021 - 16:13

841 views

ŞANVERDİ: REYHANLIMIZA HAYIRLI OLSUN

Reyhanlı Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, alınan kararla Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu kapsamına alındı.


Okul Müdürü Mehmet Şanverdi, alınan karar için emeği geçen herkese teşekkür etti. Reyhanlı’da dikkat çekici çalışmalar ve eğitim öğretim alanındaki başarılarıyla farklılık meydana getiren Reyhanlı Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 08.04.2021 tarihinde Din Öğretim Genel Müdürlüğünün teklifi, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un tensibiyle Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu kapsamına alındı. Bu ve bundan sonraki yıllarda Reyhanlı Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Lisesi programına sınırlı sayıda kontenjanına LGS puanıyla öğrenciler almaya başlayacak. Şanverdi yaptığı açıklamada, “Okulumuzun Fen ve Sosyal Bilimler Projesine alınması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu başarının ortaya çıkmasında deneyimli idari kadro ile genç, dinamik, özverili, idealist öğretmenlerin gayret ve çalışmaları büyük rol oynamıştır. 2014 yılında kurulan okulumuzun elde ettiği bu başarıda okul içerisinde oluşturulan sevgi ve saygı ikliminin etkisi büyük olmuştur . Geçen yıl okulumuz neredeyse her iki mezun öğrenciden birini lisans bölümlerine yerleştirerek büyük başarıya imza atmıştır.

Reklam


YENİ DÖNEMDE ÖĞRENCİLERİMİZİ OKULUMUZDA GÖRMEYİ DİLİYORUZ
Her öğrenciyi ‘değerli bir birey’ olarak gören ve ‘her öğrencinin başarılı olabileceği’ anlayışıyla hareket eden okulumuzun başarı oranını daha da arttıracağından şüphemiz yoktur. İlçemizin parlayan yıldızı olan okulumuzun yakın bir zamanda ilimizin de en başarılı okulları arasında yer alacağına inancım tamdır. Fen Lisesi Programına alınan okulumuz 2021-2022 eğitim öğretim yılında ve sonraki yıllarda öğrencileri LGS puanıyla kabul edecektir. Sınırlı kontenjanı olan okulumuza kayıt yaptırmayı düşünen öğrencilerimizin tercih dönemlerinde ellerini çabuk tutmalarını ve okul seçerken 1. Tercih döneminde okulumuzu tercih etmelerini tavsiye ediyorum. Zengin içerikli kütüphanesi, fen ve dil laboratuarları, okuma ve etüt salonları, kapalı spor salonu ,yatılı ve burslu okul pansiyonu ve daha nice maddi olanaklara sahip olan okulumuzu tercih edecek öğrencilerimizin aile ortamında, yüksek derecede eğitim-öğretim görecekleri ve üniversite hayallerini gerçekleştirecekleri bir ortama sahip olacaklarına emin olabilirler. Yeni eğitim-öğretim yılında siz değerli öğrencilerimizi okulumuzda görmeyi arzu ediyoruz. Yaşadığımız bu olumlu ve güzel sürecin Reyhanlı’mıza, Hatay’mıza ve tüm ülkemize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.